Stryktipset 4 augusti 2018

Speltips inför Inter Clube – Recreativo do Libolo 21/3: Uganda kör på

Inter Clube mot Recreativo do Libolo är ett av mötena som nu kommer att spelas precis som vanligt I Uganda lördagen den 21 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Är ni precis som vi inte fullt vana vid att dyka ner i den afrikanska fotbollen? Har ni också låtit det vara en kontinent som man glömmer bort i bettingsammanhang, när det i själva verket är en guldgruva som är redo att utforskas närmare?

Ja, det kan vi förstå. När alla ligor runt om i världen i allmänhet och Europa i synnerhet är i full gång är det lätt att glömma bort pärlorna som finns där ute. Coronaviruset har lamslagit stora delar av världen, både avseende ekonomi, hälsa och fotboll. Det gör att man måste tänka lite utanför boxen.

I Uganda kör man vidare på högstaligan Girabola precis som ingenting, och det gör att vi nu får tillfälle att sätta tänderna i mötet mellan Recreativo do Libolo och Inter Clube. Två bra namn om inte annat.

Så vad kan man hitta för speltips här? Jo, låt oss djupdyka i matchen för att hjälpa dig hitta spelvärde även den här bettinglördagen.
Annons:

Båda hugger på toppen

Som läget i tabellen är just nu kommer det inte att bli någon ligatitel för något av dessa båda lag, men förhoppningen är att klättra några placeringar och hamna precis utanför toppen. Det gör att man i så fall har mer att bygga vidare på inför kommande säsong.

Recreativo do Libolo är just nu sjua i tabellen på 23 spelade matcher, och totalt 32 inspelade poäng. Trots att man ligger på övre halvan har man alltså minus i målskillnad och det säger en del om det stora problemet: målskyttet. Endast 24 gjorda mål framåt duger inte om man på allvar vill kunna konkurrera i toppen.

Inter Clube å sin sida har en match mindre spelad, och kan vid en seger gå upp, ikapp och förbi sina motståndare för dagen. Däremot är inte heller det här ett målfarligt lag, med bara 25 gjorda mål framåt. Med ett sådant målfacit kommer man inte långt.

Under 2 mål (asian handicap) spelas till 1,81 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:30, lördag 21/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:

Annons: