Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips inför Isloch – Belshina 10/5: Tidig eftermiddagsmatch

Den vitryska tabelljumbon Belshina har blödit i det defensiva de två senaste matcherna och måste nu få ordning på försvarsspelet när de ställs borta mot Isloch under den tidiga söndagseftermiddagen.

  under 2,5 mål till oddset 1,83 här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama matchen helt kostnadsfritt! Läs mer om hur här. Få därutöver 600 kronor att spela för med en hundralapp insatt. Regler & villkor tillämpas.

Upp som en sol, ner som en pannkaka? Belshina är nykomlingar i vitryska Premier League och ser ut att få det svårt att behålla deras position där. Ja, vi låter statistiken tala för sig självt; två pinnar inkasserade på sju spelade matcher. Ännu vinstfria.

Stundtals och i vissa matcher har de för all del, i alla fall defensivt, sett hyfsade ut – men de två senaste matcherna har knappast varit förtroendegivande. Senast med en 0-3-förlust hemma mot Dinamo Brest och dessförinnan 2-3 i baken mot Slutsk.

Isloch har en spännande position i tabellen, där de – om matchen vinns – skulle kunna kliva upp till andraplatsen. Mest troligt tredjeplatsen. Tätt är det uppe i toppen och om klubben kan hålla sig kvar i det översta skiktet vore det ett styrkebesked. En positiv överraskning. Men det ska understrykas att serien alltjämt är ung.

Inte proppen ur

Det är en äkta mardrömsinsats för Isloch kommer från – en 0-4-förlust borta mot Shakhtyor. Under all möjlig kritik, prestationen, från början och till slut. Man hade en hel del av bollinnehavet, men slarvade vid upprepande tillfällen och var totalt uddlösa framåt i banan.

Nu kommer de möta ett offensivt mindre slagkraftigt motstånd, men ett sådant som lär backa hemåt djupt i banan och försöka bevaka det resultat de har från start.

Även om Belshina har släppt in en hel del mål på sistone, ska de åtminstone kunna hålla siffrorna nere. Nu är det också ett något nedslaget lag de ställs mot – och fokus kommer sannolikt vara på att sätta det defensiva.

Under 2,5 mål till oddset 1,83 är riktigt rejält betalt och det synar vi hos spelbolaget Coolbet, som har riktigt konkurrenskraftiga odds på den svenska spelmarknaden.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,83
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 13:00, söndag 10/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: