Speltips inför Jeonbuk – Suwon Bluewings 8/5: Ligamästarna mot cupmästarna

Det är ingen dålig premiäromgång som väntar i den sydkoreanska ligan, där ligamästarna Jeonbuk spelar hemam mot Suwon Bluewings den 8 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en lite längre väntan än planerat, men nu är det äntligen dags att dra igång 2020 års upplaga av den sydkoreanska ligan. Det här är en liga som går under den internationella benämningen K League.

Det är också en liga som tenderar att försvinna lite i den stora djungel som är fotbollsvärlden, men det är samtidigt en välorganiserad liga med många taktiskt drillade lag. Det finns faktiskt en hel del bra fotbollsspelare i Sydkorea, det måste sägas.

Fredagen blir hur som helst första dagen på den här säsongen, och premiäromgången fortsätter sedan under resten av den här första helgen. Det gör att förväntningarna nu är höga på förhand.

I den första matchen möts inga mindre än fjolårsmästarna Jeonbuk och cupmästarna från förra säsongen i Suwon Bluewings. Ett riktigt stormöte med andra ord – och därmed är förväntningarna också höga.
Annons:

Trots allt klasskillnad

Men låt er inte luras av att Suwon Bluewings förra säsongen slutade som cupmästare. Om vi ser till hela säsongen var man lite av en besvikelse, och cupresan i Korean FA Cup var snarare en fluga vid sidan om en misslyckad ligasäsong.

Med 48 poäng på hela 38 omgångar hade man inte bara ett uselt poängsnitt, man var hela 31 poäng ifrån att vinna ligan. Det är svindlande.

Jeonbuk å sin sida var helt överlägsna tillsammans med Ulsan, som också hamnade på 79 poäng. Nästa lag var mer än 20 poäng bakom, och det säger en del om hur starka hemmalaget är.

Nu kan vi inte tänka oss annat än att man ser till att inleda även den här säsongen på ett starkt sätt, och vårt speltips blir därför på hemmalaget.

Jeonbuk vinner spelas till 1,70 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Jeonbuk vinner
Odds: 1,70
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 12:00, fredag 8/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: