Speltips inför Juventus Managua – Deportivo Ocotal 16/4: Nattmatch i Nicaragua

Det är mycket prat om Vitryssland, men natten till torsdag svensk tid spelas tre matcher i Nicaragua. Vi rekar inför Juventus Managua mot Deportivo Ocatal.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nicaragua är ett av få länder i världen som kör på som ingenting, och till skillnad från den absoluta merparten av ligorna i världen har man valt att spela på som ingenting har hänt. Fotbollen pågår alltså även nu, och vore det inte för att det ligger så långt borta vore intresset nog ännu större.

I Vitryssland har man också öst på med matcher, men skillnaden är att möjligheterna till streaming är väsentligt bättre där. Dessutom är det trots allt lag som hör till UEFA-systemet, varpå man kan känna en viss relation till lagen.

I Nicaragua är det lite mer krångliga matcher som det handlar om – något som inte minst märks hps spelbolagen som begränsat sig till mycket limiterad, vanliga marknader. Men för den sakens skull ska det såklart gå att hitta värde ändå.

Juventus Managua gäller som enorma favoriter inför nattmötet med Deportivo Ocatal, natten till torsdag svensk tid. Märk väl att matchen såklart inte spelas på natten lokal tid.
Annons:

Juventus Managua är starka hemma

Juventus Managua har haft en tung period med ett par svidande förluster, och missade poäng i helt fel lägen. Men när det kommer till spel på hemmaplan är man hela tiden otroligt bra och det gör att vi måste backa laget här.

Just nu står Juventus Managua inte bara på tre raka hemmavinster, man har också den galna målskillnaden 12-1 på dessa tre matcher. Det går inte att blunda för att det är ett svindlande starkt resultat för detta lag i nuläget.

Glöm inte heller att Juventus Managua vann med hela 4-0 senast som Ocatal var på besök. Nu har bortalaget inte vunnit en match sedan början av mars. Det är ingen slump.

Ett rakt spelas på Juventus Managua spelas till 1,45 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus Managua vinner
Odds: 1,45
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00, torsdag 16/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: