Speltips inför Khimik Svetlogorsk – FK Krumkachy Minsk 26/4: Match i skymundan

Khimik Svetlogorsk gäller som spelbolagens stora underdog inför matchen hemma mot FK Krumkachy i vitryska andraligan söndagen den 26 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det var sannerligen ingen vidare start på säsongen för Khimik Svetlogorsk, som gäller som ett av de mer nederlagstippade lagen inför den här säsongen i den vitryska andraligan. I den vitryska fotbollen finns det generellt sett ganska stora gap mellan de lite bättre lagen och de andra lagen, där Khimik Svetlogorsk tillhör den senare gruppen.

Faktum är att Khimik Svetlogorsk förlorade med hela 5-0 i sin premiär, och då hade släppt in ett gäng mål redan första halvtimmen. Premiären var med andra ord död innan den på allvar hunnit starta. Men med tanke på att Khimik Svetlogorsk spelade mot topplaget från förra säsongen, Lokomotiv Gomel, är det kanske ingen fara på taket?

Faktum är att Khimik Svetlogorsk slutade elva i tabellen förra säsongen, och egentligen inte på allvar var nära att ramla ut. Men att ändå inleda säsongen med att förlora 5-0 säger en del om skillnaderna mellan lagen i den här divisionen.

Nu väntar möte med FK Krumkachy Minsk, ett lag från huvudstaden som har helt andra förutsättningar än Khimik Svetlogorsk, men som bara var tre placeringar bättre förra säsongen.
Annons:

Märklig oddsvärdering?

Khimik Svetlogorsk gäller som spelbolagens helt enorma underdog inför matchen, och det vågar vi lova har helt och hållet att göra med hur det såg ut i den första omgången. Att förlora med 5-0 är aldrig bra – no shit – och det tyder på att man har en bra bit upp till acceptabel standard och form.

I det längre perspektivet är det mycket som oroar med det här laget, som också avslutade förra säsongen riktigt svagt.

Nu möter man ett FK Krumkachy Minsk som i sin tur vann sin premiär med 4-1 hemma mot Granit Mikashevichi, och som därigenom har gett sig själva lite andrum redan nu. Men att hemmalaget står i långt över 13 gånger pengarna – är inte det galenskap?

Med det sagt tycker vi att FK Krumkachy Minsk är favoriter här – hela vägen hem. Någonting annat går såklart inte att hävda.

Förra säsongens motsvarande möte slutade 1-0, och vi tror att hemmalaget kan streta emot hyfsat här också.

Khimik Svetlogorsk +3 spelas till 1,55 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Khimik Svetlogorsk +3
Odds: 1,55
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00, söndag 26/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: