kampanj vm 2018

Speltips inför Kuressaare – Nomme Kalju 19/5: Hackigt tempo

Potentiellt, mest sannolikt, botten mot toppen. Premiärförlorare mot premiärvinnare. Givetvis ska Nomme Kalju räknas som storfavoriter mot Kuressaare, men hur stora? Kanske inte såhär stora. Den estländska fotbollens finrum, Meistriliiga, är tillbaka!

  hos William hIll hittar du bäst odds på vårt speltips – rygga här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Uppladdning inför premiärerna för över två månader sedan. En match vardera. Sedan kom samhällskrisen, epidemin, och mer eller mindre all sport lades på is. Där även den estländska fotbollen.

Nu är de tillbaka på nytt i Estland och extra speciellt blir det eftersom i praktiken fått två försäsonger, den senare mer underlig än den andra.

Men nu är vi alltså här – och det är förstås glädjande för oss sport- och bettingfantaster att saker och ting rör sig på fotbollsfronten över hela kontinenten.

Och det bästa av allt? Estländska Meistriliiga kan ni streama helt utan kostnad hos spelbolaget Unibet, som ni via oss får 600 kronor att spela för hos – med bara en hundralapp insatt.

  streama matchen gratis hos unibet – Få 500% extra i bonus!
Annons, Regler & villkor tillämpas. +18. Stodlinjen.se.

Så, vad har vi då här? Nomme Kalju, med titelambitioner, besöker ett Kuressaare som med nöd och näppe klarade kontraktet i förstadivisionen under fjolåret. En förväntat botten mot toppen-match.

I premiären åkte Kuressaare på en 0-1-torsk borta mot FCI Levadia medan Nomme Kalju på bortaplan värjde undan Trans med de omvända siffrorna. Nu var det förvisso två månader sedan dessa matcher, varpå de ska tas med ett par nypor salt.

Underspelet plockas

Gästande Nomme Kalju är storfavoriter bland spelbolagen och det är förstås helt rättvisande. Det ska över hela spelåret vara botten mot toppen, utan minsta tvekan, men detta behöver inte betyda att en bortakross är att vänta.

Till följd av den hackiga uppladdningen och att lagen nu kommer från ett tvåmånadersuppehåll direkt efter premiären, kan tempot vara ett bekymmer – något som i första hand skulle påverka Nomme Kalju som den parten som ska sätta fart på bollen och styra matchen.

Och även med hemmaplansfördelen ska Kuressaare ha möjligheten till att åtminstone täppa till hyfsat och hålla det någorlunda tajt. Förra året identiska möte slutade med en 0-3-förlust medan det omvända mötet landade i en brutal 2-7-dito.

Ett något överdrivet favoritskap och risk för ett något hackande tempo – visst kan underspelen vara någonting att titta närmare på här?

Under 3,5 mål spelas till oddset 1,70 hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – Få upp till 1 000 kr i freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål totalt
Odds: 1,70
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:00, tisdag 19/5
TV: 
Stream: