Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips inför Lobi Stars – Ifeanyi Ubah FC 18/3: Möte i Nigeria

Ifeanyi Ubah FC tar sig an Lobi Stars på bortaplan i den nigerianska ligan, som kommer att spelas även onsdagen den 18 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är minsann inga roliga tider för den som hade förberett sig på att se toppmatcher från ligor runt om i Europa den här veckan. På grund av coronoviruset har man valt att ställa in eller skjuta upp nästan all europeisk sport tills vidare, och det återstår att se hur man gör med övriga turneringar.

Ett alternativ är såklart att spela matcherna utan publik, men eftersom sjukdomen nu sprids bland spelare och ledare finns det ingen immunitet att tala om ännu. Det gör att man behöver vänta ett par veckor, eller i värsta fall månader, innan man på allvar kan resonera om att ta tillbaka fotbollen.

Men i Nigeria är corona inte samma problem och det gör att man nu fortsätter med det inhemska ligaspelet. På onsdagen spelas som planenligt en rad olika matcher – som spelas på eftermiddagen svensk tid. Här har vi goda förhoppningar om att hitta bra med spelvärde.

Ifeanyi Ubah FC möter bland annat topplaget Lobi Stars på bortaplan, ett lag som tenderar att överskattas aningen mycket av spelbolagen i dessa tider. Det kan tyckas helt normalt med tanke på att de förmodligen inte har stenkoll på Nigerias fotboll – men det innebär också ett drömläge för oss.
Annons:

Trenden blir viktig

I dessa tider gäller det att vara ödmjuk inför det faktum att man inte kan spela på matcher som man har stenkoll på. Ifeanyi Ubah FC och Lobi Stars tillhör inte lagen som vi ser vecka ut och vecka in.

Men med det sagt går det såklart att använda sig av statistiken, för att på det sättet hitta bra speltips inför matcherna här också. Och som vi var inne på tidigare finns det en hel del som talar för att spelbolagen inte har stenkoll i sina oddssättningar.

Ifeanyi Ubah FC är ett lag med uppåtgående trend, och man vann senast med 2-1 hemma mot Dakkada Inter. Men än mer imponerande är att man sånär tog poäng borta mot Rivers United, ett givet topplag, i matchen innan.

Nu möter Ifeanyi Ubah FC ett annat topplag, men där är formen inte lika bra. Lobi Stars har två raka matcher utan vinst, och faktum är att man föll mot Heartland senast. Det bådar inte särskilt gott.

X2 spelas därför till fina 2,95 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2,95
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, onsdag 18/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:

Annons: