Speltips inför Lokomotiv Gomel – Khimik Svetlogorsk 17/4: Premiär i Division 1

Khimik Svetlogorsk eller Lokomotiv Gomel? Det är frågan som gäller inför premiären av vitryska Division 1 fredagen den 17 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Redan för en månad sedan var det dags att dra igång den vitryska högstaligan, som går under namnet Premier League i mer internationella sammanhang. Det är en liga som numera går att streama på diverse olika plattformar, och som dessutom köpts upp som tv-rättighet i tiotalet länder.

Men nu är det också dags att sprida den vitryska fotbollen ytterligare, när det i mitten av april är dags att köra igång Division 1. En väsentligt mycket senare ligastart alltså, men mycket tacksamt för oss.

Vill du streama matcherna i Vitryssland? Läs mer här!

I den första matchen – den enda som spelas fredagen den 17 april 2020 – är det dags för Khimik Svetlogorsk och Lokomotiv Gomel att göra upp. Vad säger det er? Inte så mycket va?

Vad vi enkelt kan konstatera är att Khimik Svetlogorsk var ett lag som låg illa till förra säsongen, och som hade stora problem med sin defensiv. Eller vad sägs om att släppa in hela 59 mål på 28 ligamatcher?

Det fanns bara två lag i hela ligan som släppte in fler mål än Khimik Svetlogorsk, och det var bland annat tokjumbon Baranovichi som nästan är utom tävlan. Faktum är att Khimik Svetlogorsk kunde ha slutat sämre än placering elva om det inte vore för att ett par andra lag helt enkelt var svagare.
Annons:

Lokomotiv Gomel är starkare

Så Khimik Svetlogorsk hade en tung fjolårssäsong – hur var det då för Lokomotiv Gomel? Är det här ett lag som går att lita på, och som rent av kan bli ett topplag under den kommande säsongen?

Ja, vår absoluta känsla är att så är fallet. Lokomotiv Gomel var den främsta utmanaren till lagen som slutade etta, tvåa och trea förra året. Samtliga dessa tre lag tog sig upp till högstaligan, där Ruh Brest fick kvala sig upp. Faktum är att Lokomotiv Gomel hade exakt samma poäng som Ruh Brest, men föll på tre plusmål i målskillnaden. Surt.

För att inte riskera samma öde den här säsongen litar vi blint på att Lokomotiv Gomel går stenhårt redan från den första matchen i år.

Lokomotiv Gomel över 3,5 mål spelas till 2,25 gånger såsen hos Unibet. Spelbolagen har Lokomotiv Gomel som enorma favoriter och det försvårar oddsmarknaden, men vi kan inte se hur man inte ska sätta tänderna i motståndet direkt. Förra året vann man med 0-3 på bortaplan och 6-1 på hemmaplan. Det säger en del.

Annons:
  Streama matchen hos United – registrera dig och få 2 000 kronor bonus här!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 2,25
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:30, fredag 17/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: