Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips inför Lokomotiv Gomel – Krumkachy Minsk 11/5: Stormöte

Krumkachy Minsk tar sig an svårspelade Lokomotiv Gomel på bortaplan i nästa ligaomgång av den vitryska andraligan den 11 maj 2020.

  Spela på Bundesliga hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inte spelats mer än tre fulla omgångar i den vitryska andraligan, som går under det bekväma namnet Division 1 hos de allra flesta spelbolagen. Det här är en serie som drog igång ett par veckor senare än högstaligan, som ofta benämns som Premier League.

När det bara har spelats tre omgångar är det som bekant svårt att dra några för stora växlar, men vi kan konstatera att ett lag som Naftan Novopolotsk kommer att få det väldigt tufft. Tre raka förluster och redan nu har man -12 i poäng. Det säger sig själv att det blir svårt att hävda sig med sådana siffror.

Anledningen är att man är ett av många lag som har fått stora poängavdrag inför säsongen, och vore det inte för att man faktiskt har en vinst skulle man haft -15 i poäng hittills.

Gomel är ett annat lag som öppnade säsongen med poängavdrag, och i det fallet handlade det om -5. Nu har man två kryss på tre matcher och har visat sig svårslagna, men står ändå på minuspoäng.

Men dessa ska inte blandas ihop med Lokomotiv Gomel. Just nu ligger man fyra efter att ha tagit sju poäng på tre matcher. Det är en stark start att vila mot.

Krumkachy Minsk har fördel här

Med alla poängavdrag – totalt är det fem lag som har någon form av avdrag inför säsongen – är det såklart viktigt att ha koll på förutsättningarna på allvar. Stirra dig inte blind bara på tabellen och försök värdera oddsen utifrån den. Det håller inte.

Samtidigt har det bara spelats tre omgångar, och resultaten från dessa matcher kan vara lite vanskliga att ha som grund för ens analys.

Det är alltså ett knepigt läge just nu. Däremot kan vi konstatera att Krumkachy Minsk går starkt och att man ligger trea på sju poäng. Man kan faktiskt gå upp som serieledare om man vinner måndagens enda möte i vitryska Division 1.

Det kan i för sig Lokomotiv Gomel också, och med två så formstarka lag riktar vi in oss på målmarknaden.

Över 2,5 mål spelas till 1,62 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,62
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, måndag 11/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: