15 augusti 2019 Malmö Speltips

Speltips inför Malmö FF – Syrianska 15/2: Premiär i Svenska Cupen

Malmö FF är enorma favoriter inför lördagens cupmatch hemma mot Syrianska. Vi rekar med odds den 15 februari 2020.

  Spela på X/1 till 3,80 gånger krämen hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter ett par månader utan tävlingsfotboll är det nu äntligen dags för premiären i Svenska Cupen, och med tanke på att Malmö FF ska spela 16-delsfinal i Europa League är deras premiär mot Syrianska tidigarelagd.

För motståndet står alltså ett Syrianska som nu ser ut att få spela i Division 1 – men som var dömda att ramla ner till Division 2. Det kan säkert svänga ett par gånger till i den frågan, men att det är ett lag som är långt efter Malmö FF råder det inga som helst tvekan om.

Med det sagt har MFF flera gånger haft problem mot sämre lag, och på försäsongen förlorade man mot Varbergs Bois med 3-1 i den senaste träningsmatchen. Det vittnar om att allting inte är frid och fröjd hos skåningarna.

Jon Dahl Tomasson har tagit över som ny huvudtränare och det har satt andra krav på spelarna. Nu är det inte samma hårdföra ledarstil, men det är också en viss bristande tydlighet i vissa delar. Vad kan vi förvänta oss av laget? Vilka kommer att få förtroende? Det återstår att se.

Annons:

Oklar startelva i matchen

På torsdag spelar Malmö FF borta mot Wolfsburg och rimligen är det där huvudfokus ligger just nu. Från den sportsliga ledningen har man varit tydliga med att Svenska Cupen är det man prioriterar allra längst ner just nu – av alla tävlingar man ställer upp i. Det har även ordförande Anders Pålsson deklarerat.

På lördagskvällen, efter matchen mot Syrianska, spelar MFF en träningsmatch mot Jönköpings Södra. Nu spekuleras det i att det kan bli genrepet inför torsdagsmatchen, snarare än cupmötet med Syrianska. Alltså kan den startelva som ska spela på torsdag stå över cupmatchen, men spela några timmar senare mot J Södra. Svindlande uppgifter som bland annat Fotboll Skåne rapporterar.

Med en oklar startelva, oklar motivation och ett oklart upplägg på många plan kan vi tänka oss att Malmö FF inleder matchen lite svagare. Till slut lär man vinna, någonting annat vore sjukt, men det kan alltid vara tufft att få hål på lag som Syrianska.

X/1 spelas därför till 3,80 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X/1
Odds: 3,80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 15/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: