standard fotboll

Speltips inför Managua FC – ART Municipal Jalapa 16/4: Målspel

ART Municipal Jalapa gäller som enormt klar underdog inför mötet med Managua FC i nästa omgång av ligan i Nicaragua den 16 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går minsann inte att klaga på fotbollen i Nicaragua i dessa tider, utan här kör man på som att ingenting har hänt. För oss som älskar betting på fotboll i olika varianter, på olika nivåer och på flera olika marknader är det drömmen.

Men tyvärr är det inte så att spelbolagen är galet generösa med sina marknader som finns tillgängliga på denna liga – troligen beroende på att man vanligtvis inte har samma täckning i denna mer obskyra liga.

Men trots det går det att hitta värde och försöka slå marknaden. Och om det inte är det vi är på väg att göra inför matchen mellan Managua FC och ART Municipal Jalapa skulle det förvåna en hel del på förhand.

För här är ART Municipal Jalapa klar underdog på förhand, och det är en värdering som man måste hålla med om med tanke på lagets form. Det är tre raka matcher utan gjort mål framåt för ART Municipal Jalapa, som är ett lag som lätt blir uddlösa i perioder. Då spelar man också händelsefattiga matcher.
Annons:

Underspel hämtas

Om vi ser till tabellen är ART Municipal Jalapa ett lag som har det svårt i Apertura, och som där bara har tagit två vinster på sina 18 första matcher för säsongen. Målskillnaden på -11 är dock inte så illa sett till förutsättningarna, och detta på grund av att man släpper in relativt få mål. Däremot gör ART Municipal Jalapa klart färst mål framåt också.

Managua FC däremot är ett topplag och är betydligt mer målfarliga än sina motståndare för dagen, men just den här gången är vi inte säkra på att det ska lossna fullt ut.

Managua FC har i för sig två raka vinster med sig, men det är sällan målfester när man spelar. Under 2,5 mål brukar vara ett gångbart spel – och kan mycket väl vara det igen.

Under 2,5 mål spelas till 2,17 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,17
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 03:00, torsdag 16/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: