Speltips inför Neman Grodno – Energetik BGU Minsk 24/4: Tät historia

Premier League i Vitryssland åker på som att ingenting har hänt, och fredagen den 24 mars 2020 inleder Neman Grodno och Energetik BGU den sjätte omgången.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har nu gått fem omgångar av vitryska Premier League och man kan väl hävda att säsongen så sakteliga har satt sig, med tydliga skiktningar i tabellen redan nu. Det blir uppenbart ungefär vad man kan vänta sig av de olika lagen.

Ett lag som däremot inte är enkelt att läsa är huvudstadsklubben Energetik BGU Minsk, som fem omgångar in i säsongen har varit upp som en sol och ner som en pannkaka. Inledningsvis var man totalt dominanta, men på slutet har det sett riktigt, riktigt svagt ut från deras sida.

Egentligen borde ingen vara förvånad då Energetik BGU Minsk inte är ett lag för toppstriden i vitryska Premier League, där man inte varit nära att kunna hävda sig på många år. Precis som många andra lag från huvudstaden har Energetik BGU Minsk vägt alldeles för lätt.

Inför bortamötet med Neman Grodno ska sägas att Energetik BGU Minsk har två raka förluster, och dessutom utan att göra mål. Det är förmodligen just den sista biten som oroar betänkligt inför fortsättningen.
Annons:

Neman Grodno kan störa

Neman Grodno å sin sida känns som ett typiskt mittenlag, och resultatraden hittills förstärker egentligen bara det intrycket. Man har en vinst, två kryss och två förluster. Det gör att man är en bra bit efter Energetik BGU Minsk.

Trots det har spelbolagen valt att måla upp Energetik BGU Minsk som ganska klar underdog, en värdering som kan tyckas lite märkligt.

Energetik BGU Minsk är ett lag som annars har blivit djupt överskattade, men plötsligt finns det värde att spela på gästerna. Detta på ett sätt som få förväntade sig efter de tre första omgångarna som Energetik BGU Minsk vann enkelt.

X2 spelas därför till fina 1,60 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1,60
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, fredag 24/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: