standard fotboll

Speltips inför Neman Grodno – FC Belshina Bobruisk 10/4: Givet målspel

FC Belshina Bobruisk står som underdog, men bör ha en god chans att skrapa till sig ett kryss mot Neman Grodno i vitryska ligan den 10 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vitryssland fortsätter att ösa på trots coronatider och spelar fotboll som att det egentligen inte finns någon morgondag. Det tackar vi för, eftersom det också innebär att det finns mycket intressant betting att lägga fokus på.

Just den här helgen spelas flertalet matcher på lördag och sedan flest på söndag, men en match har man faktiskt singlat ut för att spela på fredagen. Det är mötet mellan två lag på den nedre halvan, Neman Grodno och FC Belshina Bobruisk.

Känslan är att spelbolagen är lite snett på et som håller hemmalaget som så klara favoriter, då vi snarare ser det här som ett vidöppet möte mellan två ganska offensivt trubbiga lag.

FC Belshina Bobruisk har i för sig tre raka förluster och har därmed placerat sig allra längst ner i den total tabellen redan efter tre spelade matcher. Det vill man såklart vända på snarast möjligt, och en vinst här hade hjälpt bortalaget FC Belshina Bobruisk ordentligt.
Annons:

FC Belshina Bobruisk stretar emot

FC Belshina Bobruisk gjorde mål i den första matchen mot FC Minsk, men har därefter varit mållösa i två raka matcher och därmed förlorat. Vad som däremot talar för att FC Belshina Bobruisk är lite på gång är att man också bara släppt in ett mål per match nu på slutet, varpå det finns lite tillförsikt inför framtiden.

Nu möter man ett lag som FC Belshina Bobruisk alltså slog senast de möttes, då med 3-1 i cupspelet 2018. Men annars har detta inte varit lag som spelat i samam division sedan 2016. Så pass gamla matcher tar vi inte fasta på.

Neman Grodno då? Jo, man har en vinst, men har gått mållösa av två matcher. På hemmaplan tog man trepoängaren och vi tror nog att det blir liknande matchbild här. Det är hemmalaget som går för vinsten – medan bortalaget FC Belshina Bobruisk stretar emot. Det är det vi väntar oss, och det är det som ligger till grund för speltipset.

Under 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1,63 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,63
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, fredag 10/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: