Speltips inför Neman Grodno – Ruh Brest 9/5: Risk för bottenstrid

Ruh Brest och Neman Grodno behöver båda en stark period för att inte dras in i bottenstriden på allvar. Nu möts lagen den 9 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går tydligt att se hur den vitryska ligatabellen redan nu, när det inte ens har gått en tredjedel av säsongen, redan blivit skiktat med tydliga topp, bott och mittendel.

Två lag som utan tvekan hör till den stora mittendelen är Neman Grodno och Ruh Brest, men dessa är också på den lite mer nedre halvan av mittendelen.

Det gör att lagen nu, i början på maj när serien alltså snart ska sätta sig på allvar, behöver ta ett par vinster eller åtminstone bra resultat på rad för att inte dras in i det som blir bottenstriden.

Det gör att lördagens möte mellan just Neman Grodno och Ruh Brest blir någonting alldeles extra, eftersom båda lagen med stor sannolikhet ser det här som ett bra sätt och en bra möjlighet att plocka en trepoängare.
Annons:

Ett målsnålt möte

Neman Grodno är egentligen inte ett lag som spelar målsnåla matcher, utan man har flera målstarka drabbningar bakom sig. Det är däremot inte ett lag som gör särskilt många mål, varpå det oftast är motståndarna som står för de många målen.

Nu möter man ett Ruh Brest som har lagt sig an med en defensiv organisation i fokus, och som försöker vinna sina matcher genom att neutralisera motståndarna. Det resulterar allt som oftast i ganska målsnåla historier.

Ruh Brest har exempelvis bara gjort två mål på sina sex senaste omgångar, och ofta är det 1-0 åt endera håll som brukar bli resultatet till slut. Alternativt 0-0 eller 1-1 om man så vill.

Under 2 mål (asian handicap) spelas till 1,77 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,77
Bolag: Unibet
Spelstopp: 16:00, lördag 9/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: