9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips inför Perth – Western United FC 23/3: Playoff i potten

Två lag som har som målsättning att spela slutspelet i Australien gör nu upp på måndagsförmiddagen den 23 mars 2020, Western United FC och Perth.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Australien är ett stort land och i det här fallet innebär det att man har delar av landet som inte påverkas särskilt mycket av coronasmittan som nu sprider sig runt om i världen. I praktiken innebär det att delar av fotbollen pågår som ingenting, medan andra matcher inte kommer att spelas på ett tag.

Ett möte som är planerat att spelas avgörs mellan Perth och Western United FC, två lag som alltså gör upp den här måndagen runt lunchtid. På förhand har vi goda förhoppningar om att få se en bra match här.

För efter 20 spelade matcher var är Perth och Western United FC båda i ett läge där man har chans på playoff, men för att knipa platserna behöver man segla iväg hela säsongen i mål, och inte tappa fart så här på sluttampen. Det skulle göra att lagen bakom kan segla ikapp.

Det lag som tar en trepoängare här skulle ha goda förutsättningar inför fortsättningen, och allra främst för Western United FC är det tre poäng som gäller.
Annons:

Western United FC har god form

På slutet har Western United FC visat att man är ett lag som håller högsta klass, och som kan slå nästan alla lag. En stor anledning till det är den fina offensiv som man har, med totalt elva gjorda mål på de senaste två matcherna. Det är egentligen en siffra som talar sitt eget tydliga språk, helt för sig.

Perth däremot har nu fem raka matcher utan vinst och har en generellt sett nedåtgående trend, någonting som gjort att man tappat sin lilla chans på att faktiskt få en direktplats till semifinalen. Slutspelet avgörs nämligen som så att lag 3-6 får kvala om en semifinalplats, medan 1-2 går direkt till semifinalerna.

Men just nu ser vi framför oss hur både Perth och Western United FC går för att vinna den här matchen och det borde rimligen öppna upp matchen ordentligt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 12:30, måndag 23/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: