Streama Real Madrid Elche

Speltips inför Real Madrid – Atletico Madrid 12/1: Spanska supercupen

Spanska Supercupen är framme vid sin final. Real Madrid och Atletico Madrid gör upp söndagen den 12 januari 2020.

Annons:

Det är söndag. Det är finaldags. Det är Spanska Supercupen. Det känns kanske inte så hett rent spontant? Faktum är att matchen i sig inte är den hetaste för säsongen, men det faktum att det är ett derby gör att vi måste kliva in med viss tillförsikt trots allt.

Det står också en titel på spel och även fall det inte är den allra tyngsta kommer båda lagen som tagit sig till final vilja lägga vantarna på den. Med axlarna lite längre ner än vanligt kan det också bli ett möte som blir mer tuta och köra än i vanliga fall.

Annars är matcher mellan Atletico Madrid och Real Madrid ofta ganska tighta. Det är två lag som ogärna förlorar mot varandra. Just den här gången är känslan dock lite annorlunda.

Spanska supercupen provar också på det annorlunda uppläget med fyra lag i ett slags slutspel, där vinnarna av varje semifinal tagit sig till final. För Real Madrid blev det vinst mot Valencia, medan Atletico Madrid imponerande nog slog ut FC Barcelona. Hur mycket kräm finns kvar i benen nu? Det återstår att se.

Annons:

Målspel i finalen

Det är tydligt att alla lag som har klivit in i det här supercupslutspelet också har gjort det med en viss distans till hela grejen. Det är klart att det blir rivalmöten när det är antagonister som spelar mot varandra, men det är också uppenbart att det är andra matcher och andra möten som prioriteras lite mer.

Valencia stretade emot bra mot Real Madrid i den ena semifinalen, men föll ändå med 3-1. Men vad vi tar med oss från den matchen är att det var ganska öppna spjäll.

På tal om öppna spjäll så kan man inte beskriva semifinalen mellan FC Barcelona och Atletico Madrid som någonting annat än väldigt öppen till sin karaktär. 2-1 till Barca vändes sedan till 3-2 för Atletico Madrid.

Det känns som att det bara är tuta och köra som gäller, varpå vi har höga förväntningar även inför finalmatchen. Det är ett målspel som känns helt givet inför det här mötet också.

Båda lagen göra mål spelas till 1,76 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,76
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, söndag 12/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: