stream aston villa liverpool

Speltips inför Real Madriz – Managua FC 5/4: Midnattsmöte

Fotbollen i Nicaragua fortsätter som ingenting och vi hittar ett par fina speltips inför helgens intensiva matcher, däribland inför matchen mellan Real Madriz och Managua den 4 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Fotbollen i Nicaragua är kanske inte den man följer allra mest intensivt, men i dessa tider när det inte spelas fotboll på nordligare breddgrader är det bara att ratta in fokus på denna liga där det går att hitta spelvärde.

Förra helgen var vi och nosade på samma marknader, och lyckades då hitta ett mycket fint speltips. Just den här lördagen är känslan att vi mycket väl kan ha hamnat i fickorna på någonting nytt, bra i spelväg.

Real Madriz – bara namnet gör såklart att man har en förkärlek till laget – ställs mot topplaget Managua FC på hemmaplan. Allt annat än en förlust här vore överraskande med tanke på att Real Madriz är ett klart sämre lag.

Faktum är att Real Madriz på sina totalt 31 matcher under säsongen bara tagit totalt sju vinster. Det säger sig själv att ett så svagt facit inte räcker särskilt långt. Mycket riktigt ligger man också i botten av tabellen.
Annons:

Managua FC vinner

Managua FC då? Jo, det här är ett lag som leder Primera Division Clausura, men som har ett par poäng upp till samma position i Primera Division Apertura. Det som däremot sticker ut är vinstraten för deras matcher.

Totalt 16 vinster på sina 31 senaste matcher är väsentligt mycket bättre än samma siffror för Real Madriz, som alltså bara var sju vinster totalt under säsongen.

Dessutom kan vi ta med oss att Managua FC vunnit de två senaste inbördes mötena mellan lagen, och det med god marginal. Nu spelar man visserligen på bortaplan, men måste ändå gälla som klara favoriter.

Managua FC att vinna spelas därför till 1,60 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Managua FC vinner
Odds: 1,60
Bolag: Unibet
Spelstopp:  00:00, söndag 5/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: