Speltips inför Ruh Brest – FC Minsk 18/4: Vi backar nykomlingarna

Ruh Brest har imponerat under inledningen på säsongen och bör nu kunna ta med sig poäng även från mötet med FC Minsk den 18 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en händelserik inledning på den här vitryska ligasäsongen, och med tanke på rådande situation runt om i fotbollens Europa har det också varit en liga som hamnat i rampljuset på ett sätt som man inte varit tidigare.

Den som har bemödat sig att se ett par matcher från vitryska Premier League har förmodligen också märkt att det är en uppsättning lag som bjuder på bra underhållning. Fotbollen i sig är ganska fysisk, och det blir ofta täta, hårda matcher.

Kanske är det också förklaringen till att Ruh Brest tagit klivit upp med stor förstärkning, och att man är ett lag som inte viker ner sig. I höstas fick Ruh Brest kvala sig upp till högstaligan, efter att på målskillnad knipit kvalplatsen i andraligan.

Så här långt den här säsongen har Ruh Brest visat att man är ett svårslaget lag, och få insläppta mål gör att man ändå är att räkna med.
Annons:

Ruh Brest stretar emot bra

Det finns i den vitryska högstaligan en handfull lag som kommer från huvudstaden Minsk, men det intressanta är att inget av dessa lag brukar ta hand om topplaceringarna direkt. Det är snarare mittenlag vi har att göra med.

FC Minsk är ett av de lite mindre lagen, trots sitt klassiska namn. Energetik BGU från huvudstaden är snarare det lag som, baserat på säsongsinledningen, är att räkna med det här året.

FC Minsk har två raka förluster, mot topplag som BATE Borisov och nyss nämnda Energetik BGU, varpå känslan är att det inte blir ett vidare bra resultat här heller. Till skillnad från Ruh Brest släpper man också in alldeles för mycket mål.

Å andra sidan vann man säsongens två första matcher, och gjorde då tre mål i båda matcherna. Kanske får Ruh Brest det tuffare trots allt? Laget har vunnit två matcher med 1-0, förlorat en med samma siffror och har dessutom en 0-0-match.

Ruh Brest draw no bet till 1,90 gånger såsen spelas hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Ruh Brest draw no bet
Odds: 1,90
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, lördag 18/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: