Speltips inför Ruh Brest – Gorodeya 2/5: Nykomlingarna i fokus

Gorodeya och Ruh Brest gör upp i ett svårbedömt möte i den vitryska högstaligan lördagen den 2 maj 2020. Vi rekar med odds.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är dags för en ny omgång i den vitryska ligan den här helgen, och förväntningarna är ordentligt uppskruvade inför en rad av matcherna som spelas på lördagen. Då ska det bland annat spelas nykomlingsmöte mellan Ruh Brest och Gorodeya.

Gorodeya har placerat sig lite lagom i mitten av tabellen, men med tanke på att det är så jämnt från toppen till botten kan det snabbt bli tal om att blandas in i bottenstriden på allvar. I skrivande stund har man inte mer än två poäng ner till nedflyttning, men å andra sidan bara tre poäng upp till att ha en Europaplats. Det kan alltså svänga minst sagt snabbt.

Det man kan konstatera är att det är ett målsnålt lag vi har att göra med, och bara åtta mål på de sex matcherna säger en hel del om vilken typ av fotboll laget ofta spelar. Det har dock räckt till tre vinster och tre förluster hittills. Än så länge inga kryss alls.

Inledningen på säsongen har därmed varit helt okej för deras del, men ambitionen och förhoppningen är att nå ännu högre med tiden.
Annons:

Ruh Brest är ett underskattat lag

Ruh Brest? Jo, det är också ett lag som inte är helt enkla att veta var man har, men som har en stor förmåga att göra bra resultat i enstaka matcher. Det som däremot är talande för deras sätt att spela är att fotbollen är så målsnål. Eller vad sägs om att man spelat fyra matcher som slutat 1-0, och två som har slutat helt mållöst?

Med åtta inspelade poäng ligger man en poäng bakom lördagens motståndare, men även i deras fall kan det snabbt bli omkullkastningar i tabellen som gör att man antningen blir en del av toppen eller botten – om det nu vill sig illa.

Här kan vi inte tänka oss någonting annat än att vi står inför ännu en målsnål historia mellan två målsnåla lag.

Under 2 mål (asian handicap) spelas till 1,76 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2 mål (asian handicap)
Odds: 1,76
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, lördag 2/5
TV:  [UNIBET]
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: