standard fotboll

Speltips inför Shakhtyor Soligorsk – Dinamo Brest 29/4: Returmöte i cupen

Nu är det äntligen dags att avgöra den vitryska cupen, och Shakhtyor Soligorsk behöver vända ett tufft underläge mot Dinamo Brest den 29 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Shakhtyor Soligorsk är ett av lagen som har öppnat den här säsongen på ett starkt sätt, och trots att förväntningarna inte var de allra högsta på laget har man snabbt tagit sig upp till toppskiktet av tabellen i ligan.

Parallellt med inledningen på ligasäsongen har Shakhtyor Soligorsk också funnits med i cupslutspelet, där man först tog sig vidare från kvartsfinalerna som spelades strax innan ligastarten, och där man nu spelas semifinal mot Dinamo Brest. Detta Dinamo Brest som alltså vann vitryska ligan förra säsongen.

Men faktum är att Shakhtyor Soligorsk är illa ute, och det ganska ordentligt. För i den första semifinalen förlorade man med 2-0 borta mot Dinamo Brest, varpå det nu är Shakhtyor Soligorsk som måste vända och vinna på sin egen hemmaplan.

Då är det såklart lovande att man har med sig en 2-0-vinst från senast, då lagen alltså möttes i ligan. Det här blir tredje gången på bara några veckor som Dinamo Brest ska försöka rubba Shakhtyor Soligorsk, men den här gången har man alltså ett bra resultat att gå på redan inför matchen.
Annons:

Shakhtyor Soligorsk vinner

Av någon märklig anledning har Shakhtyor Soligorsk så här långt inte vunnit en enda match på hemmaplan, utan har tagit sina vinster och merparten av sina poäng på bortaplan. Det tror vi snarare är en slump än någonting att ta fasta på.

Visst, Shakhtyor Soligorsk spelar sina matcher på en liten arena som max tar in 4200 personer, så den där omedelbara fördelen av att spela inför hemmatrycket finns inte alls om man ska vara ärlig.

Dinamo Brest då? Jo, man fortsätter att gå tungt i ligan och har nu sex poäng upp till serieledningen efter sex spelade omgångar. Det är ett oroväckande facit med tanke på att spelet inte heller ser särskilt bra ut. Nu tror vi att man försöker bevaka sin ledning, men att man får tufft att vinna själva matchen.

Shakhtyor Soligorsk vinner spelas till 1,95 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Shakhtyor Soligorsk vinner
Odds: 1,95
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:00, onsdag 29/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: