Speltips inför Shakhtyor Soligorsk – FC Belshina 22/5: Enkel vinst

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Shakhtyor Soligorsk gäller som stora favoriter inför mötet med jumbon FC Belshina i vitryska Premier League fredagen den 22 maj 2020.

  hos coolbet hittar du bäst odds på vårt speltips – rygga här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit ett par intensiva inledande omgångar av den här vitryska säsongen, och flera lag som kanske inte var tänkta att ligga med i toppen har stått för bra prestationer och utnyttjat att andra lag har underpresterat.

Ett lag som däremot ungefär levt upp till förväntningarna är Shakhtyor Soligorsk, som förra säsongen fanns med i toppen, och som den här säsongen ska göra sitt för att försöka förbättra sin tredjeplats från förra året.

Just nu är man femma i tabellen, men Shakhtyor Soligorsk har chansen att klättra upp som tvåa när den här helgens matcher är över. Men då behöver alla resultat gå deras väg. Klart är i alla fall att Shakhtyor Soligorsk finns med i striden om Europaplatserna.

Det går också att konstatera att Shakhtyor Soligorsk är ett svårslaget lag, med bara två förluster på nio omgångar hittills. En stor förklaring till det är att Shakhtyor Soligorsk bara har släppt in tre mål (!) på hela säsongen hittills. Det är alltså inte ett lag man bara kör över hur som helst.

Shakhtyor Soligorsk vinner enkelt

Med bara tre insläppta på nio omgångar kan vi konstatera att Shakhtyor Soligorsk är ett lag som är svåra att bryta ner, och inte minst på sin egen hemmaplan är man ett lag som inte är lätta att ha att göra med.

Men andra ord står FC Belshina nu inför en av de tuffare utmaningarna hittills, när jumbon ska spela borta mot Shakhtyor Soligorsk. Det här är ett jumbolag som verkligen inte har imponerat hittills.

Det faktum att laget nu har 3 av 27 möjliga poäng säger väl egentligen allt, och med bara sju gjorda mål framåt har vi svårt att se hur man ska kunna göra sina röster hörda mot Shakhtyor Soligorsk. Det finns inte mycket som talar för att man gör det bra överhuvudtaget – om vi ska vara helt ärliga.

Shakhtyor Soligorsk vinner och håller nollan spelas till 1,72 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Shakhtyor Soligorsk vinner och håller nollan
Odds: 1,72
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, fredag 22/5
TV: 
Stream: