Speltips inför Shakhtyor Soligorsk – FC Isloch 3/5: Målspel

Shakhtyor Soligorsk hade en tung förlust i veckan, och nu tänker vi oss att laget går stenhårt för att vinna hemma mot FC Isloch den 3 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter sex spelade omgångar av årets säsong i Vitryssland går det att dra vissa växlar av resultaten hittills, och man måste säga att det nu går att ha en bestämd uppfattning om ungefär vad lagen har för kapacitet.

Men det finns fortsatt ett par svårbedömda lag, och många lag som har svårt att bibehålla sin högre nivå i flera matcher. Ett sådant lag är utan tvekan Shakhtyor Soligorsk, som i sina bästa stunder håller hög klass.

Shakhtyor Soligorsk vann till exempel hemma mot Dinamo Brest i den senaste cupsemifinalen, men efter att ha förlorat med 2-0 i den första åkte man ändå ut på färre bortamål. Att vinna med 4-2 hemma räckte alltså inte för Shakhtyor Soligorsk.

Samtidigt går man lite halvtungt i ligan och i skrivande stund har Shakhtyor Soligorsk inte mer än åtta poäng, och placerar sig då stadigt i mitten. Men det är bara en poäng ner till nedflyttning, och samtidigt inte mer än fyra poäng upp till Europaplats.
Annons:

Målspel i Vitryssland

Shakhtyor Soligorsk är alltså ett ojämnt lag som är svåra att veta var man har, och egentligen kan man beskriva motståndet FC Isloch på samma sätt. Men deras säsong har poängmässigt varit aningen mer imponerande.

FC Isloch har dessutom två raka vinster på slutet och står totalt på fyra vinster på sex omgångar i ligan. Det får man säga är ett imponerande facit. Dessutom har man nu gjort mål i samtliga (!) matcher under den här inledningen på säsongen. Det är knappast en slump.

Det gör att vi har höga förväntningar inför den här matchen – ett möte som vi tror att båda lagen kommer att försöka vinna. Med allt vad en sådan inställning innebär.

Båda lagen göra mål spelas till 2,06 gånger såsen hos Coolbet

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 2,06
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, söndag 3/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: