Speltips inför Shakhtyor Soligorsk – FC Slutsk 17/4: En tät historia

Shakhtyor Soligorsk har öppnat säsongen starkt och gäller som en utmanare, och vill nu ta tre poäng hemma mot FC Slutsk den 17 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vitryssland går som tåget, och den som gillar betting på fotboll kan åtminstone få lite av sitt begär uppfyllt genom att hålla koll på matcherna som spelas lite österut i Europa. Det är faktiskt ingen dålig fotboll som spelas här.

Eller, låt oss säga så här. Det är snarare en underhållande fotboll, än vad den är tekniskt eller taktiskt briljant. Det är mycket fysik, det är mycket inställning och det är en hel del kamp. Det är svårt att inte dras med i sådana tider.

Vill du streama matcherna i Vitryssland? Läs mer här!

Hur som helst rekar vi nu med speltips inför den femte ligaomgången, som inleds på torsdagen och som sedan avslutas på söndagen. Här kommer vi att fokusera på mötet mellan det blivna topplaget Shakhtyor Soligorsk och FC Slutsk.

Förra säsongen var Shakhtyor Soligorsk med som en kandidat i toppen, men slutade ett gäng poäng bakom topplagen BATE Borisov och mästarna Dinamo Brest. Men precis som inom hockeyn är Shakhtyor Soligorsk ett lag och en stad att räkna med.
Annons:

Dags för seger igen?

Inledningen på den här säsongen har varit lite upp och ner för Shakhtyor Soligorsk, som öppnade med att förlora mot Torpedo Zhodino, men som sedan vann med fina 2-0 borta mot Gorodeya i matchen därpå. Därefter har man två raka kryss, båda 0-0-matcher, och dessutom en tung förlust i cupsemifinalen.

Det gör att Shakhtyor Soligorsk är svårbedömda för närvarande, men det känns ändå som ett lag som har någonting på gång.

Det är defensiven som är styrkan i det här laget, och Shakhtyor Soligorsk väntar väl egentligen bara på att offensiven ska trumma igång på allvar.

FC Slutsk då? Jo, man är lite av en positiv överraskning med sju inspelade poäng. Det här är ett lag som snarare spelar offensivt inriktade, målrika matcher. Men kom ihåg att man förlorade med hela 5-0 senast mot spelade mot Shakhtyor Soligorsk. Det säger en del.

FC Slutsk +1,5 spelas till 1,63 gånger såsen hos Unibet. Favoritskapet är helt enkelt för skevt i dagsläget.

Annons:
Annons:
  Streama matchen hos United – registrera dig och få 2 000 kronor bonus här!

Annons:

Speltips:

Speltips:  FC Slutsk +1,5
Odds:  1,63
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, fredag 17/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: