BATE Borisov

Speltips inför Slavia Mozyr – BATE Borisov 8/4: Semifinal i vitryska cupen

BATE Borisov måste gälla som favoriter inför semifinalen mot Slavia Mozyr i den vitryska cupen, där det första mötet spelas den 8 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Ingen rast och ingen ro – precis som vi varit inne på många gånger tidigare. I den vitryska ligan och fotbollen har man inte valt att ta någon paus, utan kör på precis enligt planerna, som att ingenting har hänt.

För oss som älskar betting online är det ett bra sätt att stilla begäret, och såklart hålla oss uppdaterade om en liga som annars faller lite i glömska. Det är faktiskt så att det spelas ganska bra, i termer av underhållningsvärde, fotboll i Vitryssland. Fysiskt är bara förnamnet.

Nu har vi goda förhoppningar om att få se en bra semifinal i den vitryska cupen också. Belarus Cup som den också benämns hos flera spelbolag inleds under hösten och går i mål under våren, mycket likt den svenska cupen.

Men skillnaden är att här spelas dubbelmöten i slutspelet, där lagen innan ligapremiären fick spela kvartsfinaler, och nu går in i semifinaler. I den första möts Slavia Mozyr och det alltid starka cuplaget BATE Borisov.
Annons:

BATE Borisov vinner över 180 minuter

Som alltid när vi har att göra med ett dubbelmöte gäller det att ha det andra möte i beaktande, både ur ett spelperspektiv, men framför allt för lagen på planen. Det gäller att inte bränna allt krut, och missa chansen, i den första matchen.

BATE Borisov inleder på bortaplan och är måna om att få med sig ett bra resultat, något som troligen innefattar att man ska försöka göra mål. På ett lag som Slavia Mozyr ska man kunna göra det, den saken är säker.

Nu ska sägas att storlaget BATE Borisov haft en svag inledning på säsongen och att man ligger lite efter rent prestations- och poängmässigt, men det finns ju ett sparkapital i det här laget. Vinsten mot Ruh Brest i helgen gav också lite andrum efter två raka förluster i ligan.

Slavia Mozyr å sin sida har sex poäng av nio möjliga hittills, varav en vinst mot just BATE Borisov i den andra ligaomgången. Det gör att man vet att man kan slå BATE Borisov, och att man därmed går in med självförtroende här. Det tror vi kommer att påverka matchen och utgången i densamma.

Båda lagen göra mål spelas till 1,80 gånger såsen hos Coolbet, som är starka på Vitryssland i dessa tider.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:30, onsdag 8/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: