Speltips inför Slavia Mozyr – FC Minsk 25/4: Ett bottenmöte

Den sjätte ligaomgången i vitryska Premier League står för dörren, där Slavia Mozyr nu möter FC Minsk den 25 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter fem spelade omgångar av den här säsongen kan man börja skönja vissa mönster i hur resultaten faller och hur tabellen artar sig i Vitryssland. Det här är dock en liga som fortfarande är tidigt på säsongen, under speciella omständigheter.

Men två lag som hör till botten, eller möjligen mitten om man vill vara lite snällare, är Slavia Mozyr och FC Minsk. Dessa båda lag gör upp på lördagen och det lag som eventuellt kommer undan med tre poäng skaffar sig ett förträffligt bra läge inför fortsättningen.

Slavia Mozyr står på sju inspelade poäng hittills, ett helt okej facit, och har en poäng till godo på FC Minsk. Med tanke på att tabellen är så jämn som den är räcker en trepoängare till att klättra upp långt in på den övre halvan snabbt.

Ett vanligt misstag i dessa lägen är att man stirrar sig helt blind på tabellen och har den som något slags facit, och underlag, till alla sina speltips och bettingbeslut. Så ska man inte tänka, är vår fasta övertygelse.
Annons:

FC Minsk är uddlösa

Slavia Mozyr har alltså tagit sju poäng på fem matcher, och dessa kommer från två vinster och ett kryss. Det som imponerar är att Slavia Mozyr faktiskt merparten av sina poäng på sin egen hemmaplan, och att man där visat sig vara inte bara svårslagna, utan också tillräckligt bra för att vinna sina matcher.

Det som sticker ut är såklart vinsten mot BATE Borisov i den första semifinalen av cupen, men Slavia Mozyr har också ett par andra fina skalper hittills. Det är förmågan att resa sig mot bättre lag som varit vägvinnande hittills.

FC Minsk då? Jo, man öppnade säsongen ganska starkt och tog två raka vinster på ett sätt som ingen förväntade sig. Men egentligen är det här ett av de mindre lagen från huvudstaden och ska inte kunna hävda sig. Mycket riktigt har man inte gjort något mål på tre raka matcher efter det.

Slavia Mozyr är ett bättre fotbollslag, inte minst nu, och spelas att vinna rakt till 2,02 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Slavia Mozyr vinner
Odds: 2,11
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 14:00, lördag 25/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: