standard fotboll

Speltips inför Slavia Mozyr – Ruh Brest 13/4: Tät måndagsmatch

Den vitryska ligan går i mål för den här veckan när mötet mellan Slavia Mozyr och Ruh Brest spelas måndagen den 13 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är full fart som gäller i den vitryska ligan där man kör på som att ingenting har hänt, och helgens ligaomgång är den fjärde i ordningen. Precis som vanligt spelar man vår-höst i Vitryssland, och det fanns ingen anledning att skjuta upp ligapremiären tyckte man.

Det gör att det i stort sett bara är vitrysk fotboll som gäller för alla som har intresse för betting på fotboll eller av att titta på fotboll på något sätt. Vi tackar med andra ord.

Måndagens möte mellan Slavia Mozyr och Ruh Brest kan mycket väl bli någonting alldeles extra, och det känns skönt att man valt att smeta ut helgens ligaomgång på totalt fyra speldagar.

Enligt spelbolagen är hemmalaget Slavia Mozyr stora favoriter och det går att förstå resonemanget bakom det, men för vår del hittar vi ett annat speltips som lockar på förhand.
Annons:

Speltips i Vitryssland

Slavia Mozyr har öppnat säsongen starkt och står på två vinster efter tre spelade matcher. Det som verkligen imponerar är att man slagit bland annat BATE Borisov i ligan – men också att man vann den första av två semifinaler mot samma lag med 1-0 tidigare i den här veckan.

Slavia Mozyr har med andra ord visat att man kan vara ett lag som på allvar slåss mot de största drakarna. Det är lite mer än vad många förväntade sig av Slavia Mozyr inför säsongen.

Ruh Brest då? Som nykomlingar finns det mycket att ta fasta på här, men vi kan konstatera att man åtminstone är ett lag som står upp i sina matcher. Vinst borta mot Dinamo Minsk i premiären var imponerande, och därefter har man två raka förluster i två täta matcher. 1-0 har varit ett gångbart resultat när man spelar.

Under 2,5 mål spelas till 1,72 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,72
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:30, måndag 13/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: