Speltips inför Slavia Mozyr – Torpedo Zhodino 9/5: Tät historia

Torpedo Zhodino fortsätter att ösa på i toppen och kan med en vinst mot Slavia Mozyr distansera sig ytterligare nedåt den 9 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den vitryska fotbollen ska spelas i totalt 30 omgångar och snart har en tredjdel av hela den här säsongen faktiskt spelats. Det går som på tåget, och för ett par av lagen har inledningen på säsongen varit över förväntan.

Ett sådant lag är utan tvekan Torpedo Zhodino, som öppnade säsongen med att åka ur cupkvartsfinalen, men som därefter varit urstarka. Nu snittar man två poäng per match i ligaspelet och håller man ett sådant snitt blir man ett topplag hela vägen hem.

Som bekant är två poäng i snitt per match det man tidigare brukade säga för att kunna vinna Allsvenskan, men det var före tiden med en större skiktning. Det gör att det inte är helt enkelt att dra en parallell här också.

Hur som helst har Torpedo Zhodino visat fin form och det finns ingenting som pekar på att man är på väg att bryta sin positiva trend åt det mer negativa hållet. Egentligen tvärtom faktiskt.

Senast vann man med hela 5-2 borta mot FC Minsk, och det gör att Torpedo Zhodino åter är på vinnarspåret.
Annons:

Slavia Mozyr blandar och ger

Om Torpedo Zhodino är ett lag som vi har börjat räkna med ska höra till toppen kan man inte säga samma sak om Slavia Mozyr. Det är dels inte ett lag som vi räknar med till toppstriden, men faktum är att det inte ens är att lag vi räknar med.

Slavia Mozyr är nämligen oerhört svårbedömda och ojämna i sina prestationer. Man ligger i för sig inte mer än fyra poäng bakom motståndet för dagen, men vid en förlust kan Slavia Mozyr ha tio poäng upp till serieledningen.

Därtill ska sägas att Slavia Mozyr förlorade mot just FC Minsk med hela 1-3 på hemmaplan bara för ett par veckor sedan. Det säger också en del.

Torpedo Zhodino draw no bet spelas till 1,86 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Torpedo Zhodino draw no bet
Odds: 1,86
Bolag: Unibet
Spelstopp: 14:00, lördag 9/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: