Speltips inför Smolevichy – Dynamo Minsk 24/4: Krångliga lagnamn

Dynamo Minsk (Dinamo Minsk) och Smolevichy (Wigwam) gör upp om tre viktiga poäng i Vitryssland fredagen den 24 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Här kan vi redan nu flagga för att det kan vara lite lätt förvirrande med lagnamnen, och det handlar om att vissa spelbolag översätter namnen till den klassiska svenska översättningen, medan andra går på en internationell variant. Därtill finns det ett par som snarare kör på det riktiga, ursprungaliga vitryska namnet.

Hur som helst är det här ett speltips inför matchen mellan Smolevichy och Dynamo Minsk, eller Wigwam och Dinamo Minsk som man också kan benämna lagen. Se till att ni hittar rätt match bland alla matcher hos spelbolagen.

Men nog om det, och låt oss i stället fokusera på själva mötet. Spelbolagen håller bortalaget Dynamo Minsk som stora favoriter, och verkar se framför sig ett möte där Smolevichy får kämpa för att inte förlora. Att ge runt 4,50 gånger insatsen på att hemmalaget ska vinna tyder på stor klasskillnad.

Men då är frågan om den värderingen är helt rimlig? Visst, Dinamo Minsk har fyra raka vinster mot Smolevichy och det är ett lag som alltid, i stort sett, är i högstaligan. Till skillnad från Smolevichy. Dessutom har Smolevichy gjort noll mål mot Dynamo Minsk på dessa fyra möten.
Annons:

Smolevichy med noll vinster

Efter fem spelade matcher av säsongen kan vi samtidigt konstatera att Smolevichy står på noll vinster, och att de inspelade poängen därmed är lite färre än vad man hade hoppats på. Det går inte att blunda för att så är fallet.

Samtidigt är Smolevichy inte ett lag som ska slåss på övre halvan, eller knappt ens precis över mitten. Man är ett lag som har som huvudsaklig målsättning att klara sig kvar. Inte minst sett till att man alltså är nykomlingar.

Så här långt har Dynamo Minsk inte lyckats vinna någon bortamatch, och det är väl det som egentligen oroar här. Men om det är någon gång man ska göra det är det trots allt kanske nu. Vi tror att man går stenhårt för att försöka göra det – någonting annat vore nästan tjänstefel från tränarstaben.

Dynamo Minsk att vinna spelas till 1,86 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dynamo Minsk vinner
Odds: 1,86
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:00, fredag 24/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: