Speltips inför Smolevichy-Sti – BATE 10/5: Vettigt målspel

Botten möter toppen i den vitryska fotbollens förstaliga och det handlar om Smolevichy-Sti mot storklubben BATE Borisov. Att det ska finnas skillnader här? Absolut, men kanske inte så stora som oddsen vill indikera på.

  Spela under 2,5 mål till oddset 1,96 här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Se matchen helt utan kostnad: Läs mer här! Och du kan dessutom aktivera en välkomstbonus om 500% – 500 kronor. Regler och villkor tillämpas.

BATE har dominerat den vitryska fotbollen med järnhand och hade från 2005 och framåt vunnit varenda serietitel – fram tills förra året, när de blev tvåa bakom Dinamo Brest. Nu är siktet på att återta positionen samt statusen som herre på täppan.

Och redan här kan de ta klivet upp på förstaplatsen – något som skulle hända vid händelse av en vinst, oavsett med vilka siffror. Detta när konkurrenterna ovanför i tabellen har matchen mindre spelad och är inom räckhåll.

Smolevichy-Sti är nykomlingar i förstadivisionen och det är alldeles uppenbart att kontraktet kommer bli svårlöst. Inte en enda av de sju inledande matcherna har renderat i seger och den totala skörden är på tre poäng – något som placerar dem som platsen som nästjumbo. Glappet är redan nu på fem pinnar upp ovanför strecket. Pressad situation. Förhållandevis lite som talar för en skräll här också.

Givet underspel

Klasskillnad? Absolut. Men det behöver knappast vara så att BATE vinner det här med överdrivna siffror. Den vitryska serien har inledningsvis varit tajt och kan mycket väl fortsätta i samma stil.

Defensivt brukar Smolevichy-Sti också stå relativt starkt. “Bara” förlorat två av deras matcher med större siffror än uddamålet, båda med exakt två baljors marginal, och sex av sju matcher har klivit under den klassiska 2,5-målslinan. Den offensiva impotensen är ett uppenbart bekymmer.

BATE har stora kvalitéer, har nu toppchans på att ta över förstaplatsen och kommer till spel med fin form – men mot ett lågt liggande Smolevichy-Sti kan det säkerligen dröja innan de får det att lossna.

1,96 gånger smeten för under 2,5 mål är en no-brainer och oddset hittar ni hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – rygga & öppna ditt konto!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål totalt
Odds: 1,96
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:00, söndag 10/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: