Speltips inför Smorgon – Volna Pinsk 25/4: Bottenlag i Vitryssland

Förra säsongen var både Smorgon och Volna Pinsk bottenlag i den vitryska andraligan, och nu möts lagen i den andra omgången den 25 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är för tidigt på säsongen för att kunna dra några snabba, riktiga och underbyggda slutsatser om lagen i den vitryska andraligan, men det går ändå att ha någon form av känsla inför den säsong som nu följer.

Förra helgen drog man igång säsongen med årets första ligaomgång i Belarus First League, som den går undet på det internationella planet, och från den omgången kan man ändå fiska upp en del matnyttigt.

En sådan sak är att Smorgon öppnade säsongen ganska starkt, och tog en poäng borta mot det som förra säsongen var ett topplag, nämligen FC Sputnik. Det kan vi inte tänka oss någonting annat än att man är väldigt nöjda med.

Inte minst med tanke på att Smorgon förra säsongen var ett lag i botten, och att man faktiskt slutade näst sist i hela tabellen. Nu hade man i för sig nio poäng ner till jumbon och nedflyttning, men det är ändå ingen rolig säsong att minnas.
Annons:

Två svaga lag?

Volna Pinsk, det lag som nu väntar i den andra ligaomgången, hade inte heller en rolig säsong. Med tre poäng till godo på Smorgon slutade man ett par placeringar längre upp, men hade ingenting att göra i varken mitten eller på den övre halvan under hela säsongen.

Det här var två lag som släppte in förskräckligt många mål förra året – och Volna Pinsk fick se nätet rassla bakom målvakten hela 48 gånger. Att jämföra med 63 gånger för Smorgon. Det håller faktiskt inte.

Å andra sidan var det lag som båda snittade runt ett mål per match framåt, så den offensiva delen var inte fullt så genomusel.

Volna Pinsk fick med sig en poäng från premiären, och nu tänker vi oss att man försöker gå lite hårdare för att faktiskt göra mål också.

Båda lagen göra mål spelas till 1,73 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,73
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, lördag 25/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: