Speltips inför Torpedo Zhodino – Energetik BGU 11/4: Test för serieledarna

Det är inga mindre än Energetik BGU som har kopplat greppet om serieledningen i Vitryssland, med den 11 april 2020 möter man Torpedo Zhodino.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit lite av ett sakta maktskifte som vi har sett under inledningen på den vitryska säsongen, och det har inte varit så att lagen med störst meriter eller störst budget har dominerat från start.

Det är i för sig en lite konstig säsong – och det är dessutom tidigt på densamma – men man kan inte undgå att imponeras av ett lag som Energetik BGU. Efter tre spelade matcher står man på maxpotten, alltså nio inspelade pinnar. Det är ingenting annat än imponerande.

Energetik BGU är ett lag från huvudstaden Minsk som har underpresterat i många säsonger, men som i grunden ska ha förutsättningarna att ta sig långt i den här typen av tävlingar. Så här långt har man bland annat slagit BATE Borisov på bortaplan – och för ett lag från huvudstaden är det en stor grej. Det innebär också att man verkligen är med i den här säsongen på allvar, och är här för att konkurrera.

Nu möter man ett lag som man spelade 3-3 på bortaplan förra året mot – och som ofta har en tendens att verkligen ställa till det när man spelar på hemmaplan. Torpedo Zhodino vann årets enda hemmamatch hittils (i ligan) med 1-0 och har faktiskt visat sig bra mot på pappret lite starkare lag hittills.
Annons:

Torpedo Zhodino är klart sämre

Men med det sagt föll Torpedo Zhodino faktiskt i sin senaste match, borta mot Dinamo Minsk med 2-0. Det är ännu ett huvudstadslag, och ett lag från huvudstaden som i våra ögon är klart sämre än Energetik BGU. Åtminstone här och nu.

Men vidare kan man säga att Energetik BGU kommer att behålla ett högt poängsnitt under inledningen på säsongen när flera andra stora klubbar snubblar sig fram lite, för i det långa loppet kommer det att bli tufft.

Torpedo Zhodino kommer inte att vara ett lag från toppen, men på hemmaplan och när matchbilden blir tillknäppt är man ett lag som kan störa det mesta motståndet. Det har man visat med sina två vinster (1-0) hittills.

X2 spelas dock till 1,74 gånger krämen hos Unibet. Spelbolagen håller hemmalaget som märkligt stora favoriter med tanke på vad det är för typ av lag.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X2
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, lördag 11/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: