Speltips inför Torpedo Zhodino – Gorodeya 15/5: Fredagsmöte

Torpedo Zhodino har varit säsongens stora utropstecken i Vitryssland, och nu möter man vitryska Gorodeya fredagen den 15 maj 2020.

  Unibet är heta – odds och stream på mycket just nu!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en stark inledning på den här säsongen för laget Torpedo Zhodino, som inför säsongen gällde som en outsider och som nog sågs som ett mittenlag av de allra flesta som har någorlunda koll på den vitryska fotbollen.

Men med en stark defensiv har Torpedo Zhodino visat sig vara ett lag som inte är enkla att slå, och efter åtta spelade omgångar står laget på 15 inspelade poäng. Det är ett okej poängsnitt – och att man bara har förlorat en match säger en del.

Om man däremot vill vara lite mer skeptisk är det bara att titta på den senaste tiden, då man i tre av sina fyra senaste matcher inte lyckats göra mål. Det är lite för uddlöst framåt. Om vi tar bort 5-2-vinsten mot FC Minsk kan vi konstatera att man bara gjort tre mål på sju omgångar. Det håller inte.

Nu väntar möte med ett Gorodeya som Torpedo Zhodino vann med 0-3 borta mot förra säsongen, och som man spelade 1-1 hemma mot. Den här gången tycker vi nog att man ska vara klara favoriter igen.

Torpedo Zhodino vinner matchen?

Det finns ett par olika speltips som lockar på förhand här, och Torpedo Zhodino att vinna till runt 1,65 gånger insatsen hos diverse spelbolag känns spännande på förhand. Men i det här fallet väljer vi nog en annan väg.

Torpedo Zhodino är nämligen, som vi hört, ett målsnålt lag och kan mycket väl bli helt neutraliserade i den här matchen också. Det skulle inte förvåna om Torpedo Zhodino går av planen mållösa.

Gorodeya är dessutom ett starkt lag i defensiven och är det lag på den nedre halvan som har överlägset färst insläppta mål – bara sju på åtta matcher. Det är ganska starkt för ett lag som bara vunnit tre av sina åtta senaste matcher.

Här kan vi väl konstatera att det är två ganska målsnåla lag – och det bör innebära att matchen i sig inte heller blir sprudlande.

Under 2,25 mål (asian handicap) till 1,64 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,64
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, fredag 15/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: