standard fotboll

Speltips inför Torpedo Zhodino – Ruh Brest 26/4: Stabil vinst

Torpedo Zhodino går som tåget med sin starka defensiv och möter nu en nykomling som man bör slå på hemmaplan den 26 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Precis innan säsongen skulle dra igång spelade Torpedo Zhodino, precis som många andra lag, kvartsfinal i den vitryska cupen. Det var matcher som spelades bara veckan innan ligaomgången skulle starta, och då var det inte mycket som stämde för Torpedo Zhodino.

Faktum är att laget åkte ut med god marginal mot Soligorsk, samma lag som man också hade lottats att möta i den första ligaomgången. Och vilken omgång sen. Trots bortaplan tog Torpedo Zhodino en tung vinst med 0-1 och såg därmed till att starta en fin inledning på säsongen.

Efter det har man i för sig en förlust, lite överrakande borta mot Dinamo Minsk, men också ytterligare två vinster och ett kryss. Vinsten mot Energetik BGU Minsk sticker ut, såklart, men att ta en poäng borta mot BATE Borisov är också ett bra tecken för Torpedo Zhodino.

I den sjätte omgången i ligan ställs man mot Ruh Brest, ett ganska svårslaget lag som kom upp som nykomlingar inför den här säsongen. Det ska på pappret vara lite skillnad mellan dessa båda lagen, det kan man egentligen inte blunda för.
Annons:

Torpedo Zhodino vinner väl?

Ruh Brest slutade trea på samma poäng som fyran i den vitryska andraligan under förra säsongen – och fick därför kvala sig upp till att få spela i vitryska Premier League. Det gör att det var många som tippade laget långt ner i tabellen den här säsongen.

Men inledningen på säsongen har varit ganska stark, med vinst direkt i premiären borta mot ett Dinamo Minsk som blev ordentligt tagna på säsongen. Efter det har man sett lite hafsigare ut, fram till senaste matchen mot FC Minsk då man återigen vann. 1-0 på hemmaplan var imponerande.

Torpedo Zhodino och Ruh Brest påminner om varandra i sitt defensiva sätt att spela, med fokus på att inte släppa in mycket mål och försöka vinna matcherna den vägen. Det gör att vi har förväntningarna på en ganska avslagen tillställningen här – rent tempo- och målmässigt.

Här ska vi göra något så ovanligt som ett resultatspel. Torpedo Zhodino vinna med 1-0 spelas till 5,10 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Torpedo Zhodino 1-0
Odds: 5,10
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, söndag 26/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: