1 februari 2020 Manchester United Wolverhampton Speltips

Speltips inför Tranmere Rovers – Manchester United 26/1: Press på gästerna

Det är allt annat än glada miner i Manchester United inför söndagens tunga match i FA-cupen borta mot formstarka Tranmere Rovers.

Annons:

Det har stormat väldigt ordentligt i, kring och runt Manchester United senaste dagarna. Anledningen är såklart det faktum att man underpresterat grovt under stora delar av säsongen, en trend med svaga prestationer som på något sätt fortsatte och kulminerade med matchen mot Burnley senast. Då föll man med 2-0 på hemmaplan.

Det finns en stor irritation från egna supportrar mot den sportsliga ledningen, men inte heller manager Ole Gunnar Solskjaer är särskilt uppskattad längre. Det återstår väl egentligen att se om han får behålla sitt jobb hela säsongen ut. Och framför allt är det intressant huruvida han är kvar nästa år.

Det återstår också att se hur spelarna hanterar den här svaga trenden och förlusten senast. Med ett par skador på nyckelspelare, där Marcus Rashford är det värsta tappet, finns det redan viss oro. Nu är det dags för cupspel och när ligan haltar så mycket återstår att se om Manchester United verkligen tar det här på hundraprocentigt allvar.

Det är å andra sidan den bästa chansen till en titel – i stort sett – varpå man kanske ändå bör ta det här på allvar. Men Tranwere Rovers lär vara ett lag som känner sig taggade på en nivå som spelarna i Manchester United knappast kommer att vara.
Annons:

Kan hemmalaget skrälla igen

I förra omgången av FA-cupen tog sig Tranmere Rovers vidare till den här rundan tack vare en vinst mot Watford, alltså ett annat lag från Premier League. Den gången krävdes å andra sidan förlängning för att gå vidare – efter det andra mötet – men det säger ändå en del om vilken nivå man kan hålla i sina bästa stunder.

Nu får spelarna i för sig inte spela på Drömmarnas Teater, men rimligen är det en ganska stor grej att bara få möta Manchester United. Det händer inte varje dag för spelare av den här sorten.

Victor Nilsson Lindelöf ska vara tillbaka i truppen har Manchester United uttryckt i sin egen tv-kanal – men man kan inte säkert veta förrän han står på planen. I övrigt finns tunga tapp som Paul Pogba, Scott McTominay, Marcus Rojo och såklart Marcus Rashford hemma i Manchester när matchen spelas. Bara för att nämna ett par exempel på frånvarande spelare.

Här tror vi att hemmalaget stretar emot bra – medan gästerna inte har närvaron för att köra över sina motståndare. Eller kapaciteten heller för den delen.

Under 3,5 mål spelas till fina 1,58 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds: 1,58
Bolag: Unibet
Spelstopp:  16:00, söndag 26/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: