Speltips inför Vitebsk – Dinamo Brest 18/4: Hemmastarka

Vitebsk är inte det allra hetaste laget i den vitryska ligan, men på hemmaplan är man ett klart bättre lag än på bortaplan. Nu väntar Dinamo Brest den 18 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den vitryska fotbollen tar som bekant ingen rast och ingen ro, och redan på lördagen är det dags för nästa omgång vad gäller ligafotboll i högstaligan. Så här långt har man hunnit med att spela totalt fyra ligaomgångar, och det är dags att köra vidare på det spåret.

Lördagen blir också en riktigt fullspäckad lag, med inte mindre än fyra matcher som spelas under eftermiddagen. Behagligt för den som älskar sportsbetting på fotboll, den saken är säker.

Dinamo Brest kom in till den här säsongen i egenskap av regerande mästare, efter att man vunnit förra säsongens ligatitel och därmed brutit en lång dominans från mesta mästarna BATE Borisov. Med en sådan säsong bakom sig har man också lite mer press på sig inför den här säsongen.

Inledningen på säsongen lämnade en del övrigt att önska för Dinamo Brest, men efter att ha rest sig på slutet börjar man känna igen laget. Nu kommer man att gå stenhårt för att vinna borta mot Vitebsk.
Annons:

Vitebsk är stabila i alla lägen

Vitebsk är ett av mittenlagen i den vitryska ligan, och när det kommer till vitryska Premier League kan man i stort sett alltid räkna med att Vitebsk finns med där som en konstant någonstans i mitten. Varken mer eller mindre.

Det innebär också att det är ett lag som inte riktigt konkurrerar om topplaceringarna, eller som kan hota i det lite längre perspektivet. Det är åtminstone vår känsla.

Men under inledningen på säsongen har det blivit tydligt att det här är ett lag som kommer att ha sina styrkor på hemmaplan. Det gör att man nu kan ställa till det något för Dinamo Brest, men över 90 minuter bör man få det tufft.

Dinamo Brest vinner spelas till 1,66 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dinamo Brest
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, lördag 18/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: