Speltips inför Vitebsk – Slavia Mozyr 3/5: Jämnt möte

Det absolut mesta talar för att söndagens möte mellan Slavia Mozyr och Vitebsk kommer att bli ett av de jämnare mötena den 3 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är fullt fokus på den vitryska fotbollen som gäller fortsatt, och den som gillar betting på fotboll behöver egentligen inte känna någon större ångest i dessa tider. Det spelas fortfarande bra med matcher som går att hitta fint spelvärde i.

Den vitryska fotbollen och den vitryska högstaligan vid namn Premier League har såklart fått ett uppsving vad gäller intresse, och den fotboll som spelas där är inte så illa som man kan tro.

På söndagen spelas inte mindre än fyra matcher i högstaligan, och ett intressant speltips finns bland annat inför matchen mellan Vitebsk och Slavia Mozyr.

Vitebsk har dock visat sig vara ett hemmastarkt lag under hela säsongen, och har inte minst två raka hemmavinster som sticker ut lite. Det är på sin egen hammaplan man ska ta sina poäng och hittills har det varit ett framgångsrecept.
Annons:

Svag form på Slavia Mozyr

Slavia Mozyr kommer till den här matchen med en riktigt svag trend, och faktum är att laget inte har vunnit en match i ligan på flera veckor. Vi får skruva tillbaka tiden till matchen borta mot Dinamo Brest, i den tredje omgången, för att hitta senaste vinsten.

Visst, efter det har Slavia Mozyr tagit en tung vinst mot BATE Borisov i cupsemin, men efter förlusten i returen är man ändå ute ur cupen.

Det mesta pekar på att Slavia Mozyr får det tufft här. Formen är svag, man spelar på bortaplan och det känns som att gnistan kan vara borta lite. Det är helt fel läge mot ett Vitebsk som har fått vintring.

Vitebsk draw no bet spelas till 1,68 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Vitebsk draw no bet
Odds: 1,68
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, söndag 3/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: