BATE Borisov

Speltips inför vitryska Premier League: Långtidsspel på mesta mästarna!

BATE Borisov är de mesta mästarna i den vitryska ligafotbollen, och är också föremål för ett långtidsspeltips som vi har på vitryska Premier League med odds.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den vitryska ligan har valt att göra precis tvärtom mot vad merparten av världens ligor i fotboll har gjort – och har inte bara spelat sina matcher precis som vanligt i dessa coronatider, man har rent av startat säsongen i detta kaos.

För precis som i Sverige spelar den vitryska Premier League med vår-höst, varpå säsongen inleds i slutet på mars och sedan pågår till sent på hösten. Det är ett system som fungerat väl i Vitryssland en längre tid, och man såg alltså ingen anledning att låta coronan förstöra det.

Men utan att ta ställning till huruvida det är ett smart beslut eller inte kan vi konstatera att det innebär att det spelas bra fotboll – som dessutom sänds. Du kan streama matcherna från Vitryssland hos exempelvis Unibet. Klicka här för att registrera dig och ta del av en maffig bonus på upp till 2 000 kronor!

Efter fem spelade ligaomgångar går det säga att ligan nu har satt sig, varpå vi har ett bra speltips som fungerar över ett lite längre perspektiv. Här finns det garanterat bra värde att fundera på.
Annons:

BATE Borisov är ligans bästa lag

FC Slutsk är det lag som hittills har imponerat allra mest om vi ser till tabellställningen, och tillsammans med Torpedo Zhodino och Vitebsk toppar man tabellen på tio inspelade poäng. Efter en stark inledning på säsongen har Energetik BGU Minsk, som öppnade med tre raka vinster, nu tappat med två förluster och därmed tappat kraft.

BATE Borisov då? Jo, detta är en klubb som vunnit titeln allra flest gånger och som dominerat helt otroligt mycket från 2006 och framåt. Då har man bara visat att ta guldet en gång – och det var förra säsongen.

Inledningen på den här säsongen har varit svag och laget står bara på sju poäng hittills, men med det sagt är man bara en vinst från serieledning om övriga resultat går som man vill. Fem omgångar in i en säsong är det ingen fara på taket.

Förra året var det Dinamo Brest som vann serien, och med tanke på att man inlett lika svagt som BATE Borisov känns det inte som att man blir samma hot i år. Det är ett lag som inte har alls samma tradition som BATE Borisov och de kan inte hantera den här situationen på samma sätt.

Över tid är BATE Borisov bäst. Så är det bara. Därför spelar vi att BATE Borisov kniper titeln till 2,30 gånger såsen hos Unibet.

Du kan streama alla matcher från Vitryssland hos Unibet – signa upp här!

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: BATE Borisov vinner ligan i Vitryssland
Odds: 2,30
Bolag: Unibet
Spelstopp: 02:00, 28 maj 2020
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: