Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips inför Western Sydney Wanderers FC – Sydney 21/3: Morgonmatch

Tidigt på lördagsmorgonen är det dags för nästa match i A-League, som då spelas mellan Western Sydney Wanderers FC och Sydney den 21 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inte i alla delar av världen som man har låtit hela fotbollen lamslås av coronakrisen, utan man kör på precis som vanligt. Australien är ett stort land, och i delar har man fortsatt att spela fotboll precis som vanligt.

Med det ska sägas att en spelare som Ola Toivonen, som alltså spelar i Melbourne, för närvarande sitter i karantän och kommer så göra i tiotalet dagar till. För hans del blir det inte mer fotboll på ett tag.

Men nog om det – nu djupdyker vi en av matcherna som alltså planerar att spelas precis som vanligt. Det är Western Sydney Wanderers FC som då tar sig an Sydney på hemmaplan, och här finns det flera intressanta speltips på förhand.

Western Sydney Wanderers FC står inför en av säsongens tuffaste utmaningar, men har faktiskt två raka vinster mot Sydney. Faktum är att man vunnit med 1-0 i båda mötena som varit på slutet, där det senaste spelades så sent som för 3-4 veckor sedan.
Annons:

Underspel igen

Under 2,5 mål har många gånger varit ett gångbart spel när Western Sydney Wanderers FC gjort upp med Sydney, och i totalt tre raka matcher har vi fått se 1-0 eller 1-1 på resultattavlan efter full tid. Det är såklart ingen slump.

Faktum är att den senaste matchen som Western Sydney Wanderers FC vann var mot just Sydney, då med 1-0 på bortaplan. Sedan dess har man haft lite defensiva problem, men siktar nu på att täppa igen hålen.

Sydney har sju vinster på nio bortamatcher hittills under säsongen och har en generellt sett god form. Det gör att vi tror på en tuff utmaning för Western Sydney Wanderers FC, och en generellt sett mycket bra match. Däremot blir det förmodligen tätt igen.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till fina 1,70 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Unibet
Spelstopp: 09:30, lördag 21/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: