Speltips Inter Sassuolo

Speltips Inter – Sampdoria 21/6: Ny seger för hemmalaget

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Inter har varit starka mot Sampdoria sista åren och hoppas nu ta sin sjätte raka vinst mot laget i Serie A söndagen den 21 juni 2020.

  Rygga vårt spel från unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är bara att slänga sig rakt in i händelsernas centrum nu i den italienska fotbollen, där man alltså går från nåt slags noll till hundra på väldigt kort tid. Spelarna har suttit i karantän i månader, men har sista veckorna fått träna och nu är det dags för ligamatcher igen.

Det smygstartade redan i veckan med cupspel, och för Inters del blev det respass mot Napoli i semifinalen. Det var en liten missräkning och ett deppigt besked för deras supportrar, men kanske man ändå dra nytta av detta i ligan.

Nu kan man för det första fokusera helt på ligaspelet – men det är egentligen inte det som är huvudargumentet här – men framför allt kan man kliva in i ligapremiären (om vi får kalla matchen mot Sampdoria för det) med full kraft, full energi och med en match i benen. Det är en fördel i det här läget.

Den åttonde mars var nämligen senast som Sampdoria spelade match och även om man har försökt få till matchliknande spel och sejourer på träningarna är det en stor skillnad. Där har Inter en väsentlig fördel inför söndagens möte mellan lagen.

Inter lär vinna igen

Om vi ser till de senaste säsongerna är det också uppenbart att Inter har ett smäktande övertag på Sampdoria, och resultatraden talar sitt tydliga språk. Det kan man helt enkelt inte ta och vifta bort som ingenting.

På de senaste fem mötena har Inter…. Fem vinster! Alltså har man inte bara varit obesegrade, man har tagit 15 poäng av 15 möjliga mot samma lag. Det säger en del om klasskillnaden och det uppenbara faktum att Sampdoria har svårt för just det här laget.

I tabellen behöver Inter också en vinst för att hålla drömmen om en ligatitel vid liv, för den lever fortfarande. Men ska den inte dö redan nu är det alltså dags att vinna direkt här. Annars är SS Lazio och Juventus för långt upp.

Inter -1 (asian handicp) spelas till 1,55 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter -1 (asian handicap)
Odds: 1,55
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:45, söndag 21/6
TV: 
Stream: