17 november 2019 England Kosovo Speltips

Speltips Island – England 5/9: UEFA Nations League

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det går inte att förvänta sig annat än ett England som dominerar matchen borta mot Island i UEFA Nations League den 5 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

UEFA Nations League har kört vidare med en hel drös med matcher dagligen, och det intensiva spelandet fortsätter in på helgen då flera tungviktare verkligen kliver in i handlingarna och sätter press på spelkupongerna.

Island och England gör upp i A-divisionen, och på förhand känns det här som ett möte med de flesta ingredienser som krävs för underhållning.

Erik Hamrén har inte riktigt fått sitt snurr på laget, men man får ändå säga att den isländske förbundskaptenen gör det relativt okej. Det är inte enkelt att försöka leva upp till det som Lars Lagerbäck kunde bygga upp över tid.

Men Island är alltid ett landslag att räkna med, om än lite känsliga för när spelare är borta.

England å sin sida har en spännande generation spelare och åker förmodligen till ön norrut med förväntningar på sig att dominera matchen. Det känns också som att det är precis vad som kommer att ske. Det är ett bättre lag rakt igenom.

Vi rekar England

Det finns inga rapporter om några nya skador på det isländska laget just inför den här matchen, och den spelartrupp som finns med att spela med kommer troligen också att vara den som finns tillgänglig på matchdagen. Om man ska ha någon som helst chans gäller det såklart att det fortsätter så, och att man kan formera en stark startelva.

Vad som däremot är viktigt att ha med sig är att Gylfi Sigurdsson inte finns med i truppen, och inte heller Johann Berg Gudmundsson kommer att spela. Det är lagets kanske två bästa spelare, båda två med tunga meriter från engelska Premier League, som nu inte finns med i truppen. Det gör det här läget ännu svårare för Erik Hamrén.

I bortalaget finns det ett par tunga tapp och inte minst duon från Manchester United, med Marcus Rashford och Harry Maguire, är borta. Detta då båda spelarna alltså av olika anledningar valt att inte vara med i truppen. Harry Winks har också en skada som håller honom borta, och Jack Grealish är inte säker på att kunna bidra i spel.

Det är ett intressant engelskt landslag som åker till Island, men vi tycker att det är det klart bättre laget på pappret. Det ska räcka långt här.

England vinner första halvlek spelas till 1,72 gånger smeten hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: England vinner (första halvlek)
Odds: 1,72
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:00, lördag 5 september 2020
TV: 
Stream: