Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips Juventus – Milan 12/6: Coppa Italia-semifinal direkt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.
Nästa land tillbaka på fotbollsscenen är Italien och det inleds med Coppa Italia-semifinal mellan rivalerna Juventus och AC Milan på Allianz Stadium, varifrån Spelbloggare.se tar sida och presenterar ett fint speltips.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfritt hos Unibetoch få 600 kronor att spela för när du sätter in en hundralapp på spelkontot. Regler och villkor för bonusen tillkommer.

Gasen i botten direkt – Coppa Italia-final i potten

Tyskland, Spanien och nu Italien. Fotbollen är på allvar tillbaka och först ute av de italienska klubbarna är två publikfavoriter tillika storlag, där den första finalplatsen i Coppa Italia dessutom ska delas ut. Kvällen därpå är det Napoli – Inter på menyn.

Det är över tre månader sedan italiensk toppfotboll spelades senast och nu har landet fått klartecken att spela klart säsongen, liksom fallet är på de flesta andra håll i Europa. Formen, tempot och touchen är således stora frågetecken, varpå ovissheten inför matcherna till en början kan stärkas.

Addera på detta att matcherna spelas inför tomma läktare. Såklart synd på alla sätt och vis, men det bästa möjliga av en tuff situation med krisläget i världen. Ur en ekonomisk synvinkel för klubbarna behöver säsongerna helt enkelt avslutas.

Från det första mötet av dessa två, vilket alltså redan spelats, har vi 1-1 från San Siro och det efter att Cristiano Ronaldo kvitterat på stopptid. Det innebär klar fördel för Juventus, som nu spelar på hemmaplan och står i odds runt 1,55 för att vinna matchen hos de flesta bookmakers.

Zlatan saknas – Milan räcker inte till

Sedan Zlatan Ibrahimovic anledde till AC Milan har de fått ett stort lyft, utan att för den delen briljera, och är faktiskt med i diskussionen om Europaplatserna via Serie A. Dessvärre saknas han till den här matchen – och det riskerar ta hårt. En spelare av hans kaliber, en måttlös vinnare, är fundamental att ha i matcher av denna karaktär.

Trots tomma läktare är hemmaplansfördelen betydande och det är extremt sällan som Juventus sviker på Allianz Stadium. Med världsstjärnor på mer eller mindre varenda position, framförallt spetsen i Cristiano Ronaldo, är de överlägsna AC Milan – på pappret.

Att ”Den gamla damen” skulle sumpa den här supermöjligheten till att knipa finalplatsen i Coppa Italia har vi svårt att se, avsaknaden av matchform till trots, och känslan är att de kommer vinna matchen bekvämt.

Vi får strax under dubbla insatsen för Juventus -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – och till de siffrorna kan vi inte hålla fingrarna borta. Givet spel.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,98
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:45, fredag 12/6
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.