18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips Lincoln City – Liverpool 24/9: EFL Cup

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Lincoln City fick svårast tänkbara motstånd i Ligacupen, och gäller som klar underdog mot Liverpool inför den 24 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som alltid när lagen från Premier League kliver in i Ligacupen är det inte helt enkelt att veta vad man ska förvänta sig, och fokus ligger som bekant snarare på ligaspelet än cupspelet. Med det sagt är det här ofta en bra chans för storlagen att lufta lite reserver.

Men det återstår att se om reserverna i Liverpool kan stå upp mot ett formstarkt Lincoln City, som vunnit fem raka matcher i inledningen av säsongen, och som nu toppar League One. Vanligtvis är det inte ett lag som ska ha en chans mot Liverpool, men motivationen i hemmalaget känns verkligen på topp inför drabbningen.

Man ser ofta FA-cupen och Ligacupen som goda chanser för supportrarna att få resa till Wembley, och kanske vinna en titel för en gångs skull. Men resan dit är väldigt lång, och en sån här säsongen är frågan om det duger som motivation då supportrarna inte ens får vara på plats när det spelas matcher.

Tät historia trots allt

Enligt rapporterna på förhand finns det inte direkt några avbräck att prata om i hemmalaget Lincoln City inför den här matchen, och ska man ha någon som helst chans att skrälla mot Liverpool är det nog på sin plats att man kan formera sitt starkaste lag. Men alldeles oavsett kommer Lincoln City få det svårt här, även om formen är god för laget. Just nu har man fem (!) raka vinster i alla tävlingar, och slog faktiskt ut Bradford med hela 5-0 i den senaste omgången av EFL Cup.

Det talar alltså för att hemmalaget tar den här turneringen på allvar, och om det är någonting som verkligen krävs för att man ska kunna rubba Liverpool är det såklart att man är inspirerade inför uppgiften. Känslan är att det är precis vad man är.

Men frågan är om det räcker? Spontant skulle jag säga nej. Men allting hänger på hur man i bortalaget tar sig an matchen. Det blir inte den starkaste elvan, den saken är säker, men rotationen som troligen sker kommer också innebära ett par sugna spelare i startelvan. Jota, Minamino, Elliot, Keita och fler därtill är garanterat redo att göra allt för att förtjäna sin speltid framöver.

Lincoln City +2 (asian handicap) spelas till 1,88 gånger såsen hos bet365. Känslan är att hemmalaget kan streta emot helt okej här.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lincoln City +2 (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, torsdag 24 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: