29 augusti 2019 Riga Köpenhamn Speltips

Speltips Lyngby – FC Köpenhamn 1/6: Tät historia

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

FC Köpenhamn kan inte gälla som någonting annat än klara favoriter borta mot Lyngby när den danska ligan återstartar den 1 juni.

  Rygga hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Se Bundesliga kostnadsfritt hos ComeOnoch få 300% extra på din första insättning i välkomstbonus. Regler & villkor tillämpas.

Det är sannerligen fina tider för den som älskar fotboll, åtminstone tiderna som nu väntar. Från att vi inte har fått se någon fotboll är det plötsligt dags att gå brett med fotbollen i nästan alla europeiska länder igen.

Danmark ligger ett par veckor före Sverige och har valt att köra igång Superligan redan den 1 juni. Det är från då det åter har blivit tillåtet att spela matcher för danska elitklubbar alltså.

Under slutet på maj har lagen också tillåtits spela träningsmatcher, och det gör att lagen som nu tar sig in till den här omstarten har lite mer fotboll i sina ben. Inte minst för skadorna är det här ett bra sätt att förbereda sig. Låt oss se hur det påverkar kvaliteten på matcherna.

Ett av mötena som sticker ut den här måndagen spelas mellan Lyngby och FC Köpenhamn, två lag som huserar kring eller i den danska huvudstaden. Men det är såklart två föreningar, eller klubbar rättare sagt, på helt olika nivå. Och som vilar på olika struktur.

Det är också uppenbart att det är FC Köpenhamn som får gälla som favoriter inför det här mötet. Så är det nästan alltid när lagen gör upp.

FC Köpenhamn går för vinst

Som det ser ut nu är det här två lag som kan ta sig till slutspelet, och FC Köpenhamn är ett lag som naturligtvis måste göra det. Just nu ligger man som tvåa i tabellen och vill avsluta säsongen på bästa sätt för att ta sig till det där slutspelet.

Med 41 gjorda mål är FC Köpenhamn ett offensivt starkt lag, men problemet har varit att man i perioder har svårt att vinna täta matcher. Det har gjort att laget ändå förlorat sex matcher under säsongen – mer än vad man hade väntat sig.

Lyngby, som träningsspelat mot Bröndby två gånger om inför mötet med FC Köpenhamn, är ett lag som gör lite för få mål framåt. Det kan förmodligen visa sig bli ett problem i jakten på den där slutspelsplatsen, som nu är ett par poäng bort.

Lyngby är mer svårslagna än vad man kan befara och +1 (asian handicap) spelas med fördel till 1,73 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lyngby +1 (asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, måndag 1/6
TV: 
Stream: