Speltips Nordirland – Norge 7/9: Fördel gästerna

Simon Pålsson Publicerat: 4 September 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Norge har en god chans att plocka tre nya viktiga poäng i UEFA Nations League den 7 september 2020, när man spelar borta mot Nordirland.

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För svensk del öppnades UEFA Nations League inte på bästa sätt under lördagen, när man förlorade hemma mot de regerande världsmästarna Frankrike med 0-1. Ett resultat som för övrigt kunde eller borde ha varit något större än så.

Men det finns andra svenska ljusglimtar att hålla koll på, och då menar vi inte den isländske förbundskaptenen Erik Hamrén som förlorade direkt mot England i gruppspelet. Då tänker vi i stället på Lars Lagerbäck, och det arbete som han just nu håller på med i Norge. Här känns det som att både han och norsk fotboll generellt har någonting stort på gång.

I den första matchen förlorade man visserligen med 1-2 hemma mot Österrike, och en klar besvikelse la sig direkt över laget. Men det är inte så att det är kört redan. Däremot behöver man studsa tillbaka med tre poäng direkt mot Nordirland.

Nordirländarna spelade 1-1 mot Rumänien i sin premiär, och det tror vi är gruppens två klart svagaste lag. Man bör rimligen få det tufft i den här matchen, och man bör rimligen få det tufft i gruppspelet överlag.

Draw no bet spelas

Nordirland kommer inte att kunna mönstra ett lag med Josh Magennis, eftersom han är avstängd i den här matchen. Det är å andra sidan inte en spelare som man står och faller med. På det hela taget är det ett lag som kanske inte riktigt har stjärnorna som man hade önskat, men det är fortsatt ett svårslaget, starkt lag.

Det norska landslaget består av en rad stora stjärnor numera, och det kan man väl egentligen bara förvånas över sett till hur det såg ut för några år sedan. Men Martin Ödegaard fanns inte med i senaste matchen och spelar inte här heller. Med Erling Haaland och Alexander Sørloth finns det dock andra spelare som alltid kan hota. Det kan även Sander Berge och inte minst Joshua King också. Det är faktiskt anmärkningsvärt vilket starkt lag man har i den här generationen av unga, offensiva spelare.

I mina ögon är Norge ett klart bättre fotbollslag, och bör gälla som favoriter inför en match av den här typen. Räkna också med att Lars Lagerbäck kommer att gå för att vinna matchen, om än med en lite defensiv approach i vissa skeden av spelet.

Norge draw no bet spelas till 1,73 gånger såsen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – Få 100 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Norge draw no bet
Odds: 1,73
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:45, måndag 7 september 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo