Speltips PAOK – Krasnodar 30/9: Fördel svenskarna

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Krasnodar gäller som favorit inför returmötet mot PAOK i Champions League-playoff, en retur som spelas onsdagen den 30 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för playoff till Champions League, och här är viktigt att ha med sig att det vinnande laget tar sig till gruppspelet, medan förlorande lag får ett helt okej tröstpris i form av att man får spela i Europa League. Det kunde med andra ord ha varit värre.

Krasnodar har nu ett ordentligt övertag på ett rent mentalt plan mot PAOK, eftersom man har lyckats vinna två av de tre senaste mötena, och att man så sent som 2015 kom före samma lag i Europa League-gruppspelet efter att ha vunnit 2-1 hemma och kryssat 0-0 borta.

Men det som är verkligt relevant den här gången är såklart att laget tog en vinst med 2-1 i det första mötet här, och att man därmed har en ledning att gå på inför returen. Nu är inte 2-1 på hemmaplan ett resultat som nödvändigtvis innebär att man tar sig till gruppspelet, eller att man har en enorm fördel, men att ha ledningen är alltid en stor fördel.

Det bör också nämnas att ryska Krasnodar har blivit lite av en storklubb med europeisk mått mätt på senare år, och att den erfarenhet man har samlat på sig faktiskt varit otroligt viktig.

Nu ska också sägas att det finns tre svenskar i laget, så av den anledningen är matchen lite extra rolig att följa. Med stor sannolikhet finns Marcus Berg, Victor Claesson och Kristoffer Olsson inblandade i matchen på ett eller annat viss. Victor Claesson är ganska nyligen tillbaka från skada och har på kort tid cementerat sin plats som en viktig spelare för det här laget.

Allt ska till att avgöras

I helgen spelade Krasnodar borta mot Sochi i det inhemska ligaspelet, och kunde trots en utvisning i hemmalaget inte avgå med segern. I övrigt har man gjort en ganska bra inledning på säsongen, även om många menar på att spelet har varit lite för trevande. Framåt öser Krasnodar in mål, men man håller i princip aldrig nollan.

PAOK har inte heller någon hållen nolla under inledningen på den här säsongen, men man har bara spelat matcher i europeisk cupspel. Den grekiska ligan är ännu inte igång. I sig är det en klar nackdel för PAOK när man möter lag som är igång, men å andra sidan har den relativa nackdelen hela tiden minskat i betydelse i takt med att man spelat fler matcher.

Senast var känslan att båda lagen hittade sätt att såra varandra, och siffrorna 2-1 var snarare lite i underkant. Nu ska allt till att avgöras, och vid varje given tidpunkt då inte båda lagen har gjort mål MÅSTE ett av lagen göra mål. Därmed tror jag på en öppen historia igen.

Båda lagen göra mål spelas till 1,81 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,81
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 30 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: