Speltips Portimonense Benfica 10 juni 2020

Speltips Portimonense – Benfica 10/6: Blytung match

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Portugal och Primeira Liga är nästa anhalt för Spelbloggare.se. Matchen som tittas närmare på samt djupanalyseras är den mellan Portimonense, som är superdesperata, och serieledande Benfica. Speltipset hämtas från målmarknaden.

  Rygga speltipset hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Slåss i olika ändar av tabellen

Botten möter toppen och det när portugisiska Primeira Liga är i dess avslutande fas, slutspurten – och det är en på alla sätt och vis kritisk batalj som väntar. Portimonense måste vinna fotbollsmatcher framöver, helst redan här, även om det blir tufft, medan Benfica knappt har råd att tappa när Porto är dem i bakhasorna. Enbart målskillnad skiljer dem åt, dominanterna av serien.

Frågan är om Portimonense har slagkraften att vinna en match som denna? De har på 25 matcher spelat in blott 19 pinnar, enbart vunnit tre, och har med det sex upp till säker mark.

Vad som kan tala för dem är den fina omstarten, där det blev en 1-0-vinst hemma över Gil Vincente – och den hoppas de kunna snickra vidare på. Kanske var det oväntade uppehållet det bästa som kunde hända dem? En chans att ladda upp batterierna och kraftsamla inför den kritiska avslutningen.

Mindre glädjande var Benficas omstart. De fick bara 0-0 hemma mot Tondela, som hittas nere på den undre tabellhalvan, och faktum är att det var det tredje raka krysset i seriespelet. Därmed riskerar också deras serieledning glida dem ur händerna. Tack och lov, för deras del, har även Porto dippat lite smått.

Defensivt fokus – extremt bra betalt målspel

Man kan förstå hur spelbolagen och deras oddssättare resonerar när de förutspår en mer målrik historia – med hänsyn till att Benfica är ett så pass mycket bättre lag – men vi ser ändå oddsen som kraftigt missvisande, varpå stort spelvärde identifierats.

Benfica var löjligt uddlösa i deras omstart, vilken alltså slutade mållös, och hade problem med viss ineffektivitet även innan dess. Inhemskt har faktiskt sex raka matcher klivit under den klassiska 2,5-målslinan.

Detta medan Portimonense kommer vara tillbakalutade, defensivt inriktade och i första hand försöka hålla nollan intakt. De har ändå en fullt acceptabel defensiv, höll nollan senast och på hemmaplan är de allt som oftast inblandade i täta historier; fem raka med max två mål och fyra av dessa med max ett.

Det luktar knappast målfest här, menar vi…

Därför spelas under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – till oddset 1,70 hos Bet365.

Annons:

  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr kontanter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:15, onsdag 10/6
TV: 
Stream: