Speltips Serbien Portugal

Speltips Portugal – Kroatien 5/9: Tungt möte i Sveriges grupp

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Den 5 september 2020 är det dags för tungviktsmöte i UEFA Nations League när Portugal och Kroatien gör upp. Vi rekar med odds, speltips och förutsättningar.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I samma grupp som Sverige finner vi de två andra motståndarna med mäktiga Portugal där Cristiano Ronaldo och övriga världsstjärnor står redo att ta emot gästerna från Kroatien som kommer med något svagare trupp där båda mittfältsstjärnorna Luka Modric & Ivan Rakitic där den sistnämnde precis skrivit på för Sevilla saknas.
Båda lagen är ute efter att hitta spelet inför kommande mästerskap efter att ha vunnit sina grupper och kan således använda Nations League för att sätta spelet och testa nya spelare.

Det finns få landslag som är jämna i sina prestationer som Portugal är, med alla offensiva världsstjärnor så kontrollerar man matcherna och oftast är det en tidsfråga innan bollen ligger i målet. Kroatien utan sina fixstjärnor kommer få det svårt offensivt, att skapa chanser mot ett bollförande Portugal är aldrig enkelt och kommer inte bli det den här gången heller.

Som ni vet är det ju ett märkligt landslagsår med knappt några matcher, ingen publik, vilket gör att förväntningarna på matcherna har skruvats ner väsentligt hos oss tv-tittare, Däremot när Kroatien och Portugal spelar så blir det oftast en härlig tillställning, inta alltid så målrikt men bra fotboll, Jag tror vi får se det återigen när lagen drabbar samman.

Vi rekar favoriterna

Med förutsättningarna som råder inför matchen och att Kroatien vilar en del spelare så ser jag möjligheterna för Portugal att vinna den här matchen och ta kommandot i Liga A för att sedan lufta några spelare i matchen mot Sverige.

Med det sagt så tror jag Portugal kommer göra allt för att vinna den här matchen och vi får hela 1.98 gånger pengarna på en rak seger för hemmalaget på Unibet.
Hjärtat håller på Kroatien så att lägga ett speltips på Portugal gör att ibland blir det inte alltid som man har tänkt sig.

Trevlig helg!

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Portugal vinner
Odds: 1,98
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, lördag 5 september 2020
TV: 
Stream: