18 februari 2020 Dortmund PSG Speltips

Speltips PSG – Lyon 31/7: Final i Ligacupen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Paris Saint-Germain gäller som klara favoriter inför fredagens final mot Lyon i den franska ligacupen. Mötet spelas den 31 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den allra sista matchen under den franska tävlingssäsongen ska nu avgöras, och det blir ingen dålig match som ska runda av denna märkliga säsong. Paris Saint-Germain spelar mot Lyon i den direkt avgörande final.

Paris Saint-Germain kommer till matchen med gott självförtroende efter att ha vunnit finalen i den franska cupen – den vanliga cupen alltså – med 1-0 förra veckan. Det gör att man inte bara har en match i benen, utan också har gott självförtroende.

Lyon har spelat en rad träningsmatcher på sistone – och det har inte direkt varit sprudlande fotboll. Det återstår att se om man lyckas få fart på spelarna inför den här matchen när Paris Saint-Germain måste gälla som favoriter.

Paris Saint-Germain vinner

Paris Saint-Germain blev alltså nyligen mästare i den franska cupen, och nu har man alltså chansen att knipa ännu en titel. Men faktum är att vinsten senast blev dyrkört eftersom Kylian Mbappé åkte på en ful tackling och därmed är skadad.

Nu missar han kvällens match, och risken är stor att han inte heller kan spela Champions League-slutspelet som börjar nästa vecka. I övrigt får hemmalaget klara sig utan Thilo Kehrer och troligen även Juan Bernat. Den senare är tillbaka i träning dock.

I bortalaget finns Youssouf Kone på skadelistan, och vill det sig illa kommer inte heller Kenny Tete att kunna spela. Men det ska mycket till för att det här laget ska kunna hota PSG, med eller utan Kylian Mbappé i hemmalaget.

Nu ska sägas att det här inte är en match med hemmaplansfördel på det sättet, men PSG är ett klart bättre lag oavsett. Det kan inte bli någonting annat än klart favoritskap för hemmalaget.

PSG vinner spelas till 1,50 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: PSG vinner
Odds: 1,50
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:10, fredag 31 juli
TV: 
Stream: