17 september 2019 Salzburg Genk Speltips

Speltips RB Salzburg – Austria Lustenau 29/5: Österrikiska cupen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är österrikiska cupen ÖFB Cup som inleder den här omstarten av fotbollen i landet, där Austria Lustenau spelar borta mot RB Salzburg den 29 maj 2020.

  Rygga vårt odds hos unibet!
Annons. Nya kunder. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Stream bundesliga utan kostnad hos Unibetöppna ditt konto hos Unibet och få, via oss, en välkomstbonus om 500%. Regler & villkor tillämpas.

Det är faktiskt en riktig svindlande historia som ligger bakom det faktum att Austria Lustenau nu är framme vid final i österrikiska cupen, eller ÖFB Cup som den förmodligen heter hos det spelbolag du har tänkt att spela hos.

Det har varit en fantastisk resa fram till den här cupfinalen för Austria Lustenau, som är ett lag som nu huserar i den österrikiska andraligan. Där är man inte ens ett givet topplag, utan presterar lite upp och ner.

Nu ska väl sägas att det inte är helt enkelt att veta var vi har Austria Lustenau, eftersom laget inte har kunnat spela eller träna ordentligt sedan uppehållet tog sin början någon gång i mars. Det gör att ett lag som Austria Lustenau, som inte har samma förutsättningar som storlagen, såklart blir mer lidande.

För det tror vi är en faktor som kommer spela större roll i lite mindre ligor, där storklubbarna har en helt annan ekonomisk bas att stå på, och helt andra förutsättningar att verka utifrån. Austria Lustenau är inte på samma nivå som storsatsande Red Bull Salzburg, den saken säger sig själv.

Austria Lustenau viker ner sig

Men hur är då favoritskapet inför den här finalmatchen? Jo, att det är RB Salzburg som gäller som stora favoriter säger sig själv. Det hade varit fallet oavsett mot vilket motstånd man skulle ta och spela den här finalen.

Att man nu möter ett lag från andradivisionen, och ett Austria Lustenau som inte ens dominerar den divisionen, gör att man inte kan blunda för det tydliga favoritskapet.

Nu har inget av lagen spelat matcher på ett bra tag, och att med största säkerhet peka åt en riktning i det här läget kan vara lite vanskligt. Men i andra ligor, exempelvis Bundesliga, har det blivit uppenbart att de bästa lagen kör över de sämre lagen ännu enklare med rådande förutsättningar.

Tyvärr för Austria Lustenau är det någonting sådant vi tänker oss här också.

RB Salzburg -2,25 (asian handicap) spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: RB Salzburg -2,25 (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, fredag 29/5
TV: 
Stream: