7 september 2018 Turkiet Ryssland Speltips

Speltips Ryssland – Serbien 3/9: Tung match på B-nivå

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det känns som A-nivå men när Ryssland och Serbien gör upp är det på B-nivån i UEFA Nations League den 3 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter att förra vändan av UEFA Nations League klarats av, med uppflyttning och nedflyttningar från de olika nivåerna, är det nu dags att köra igång nästa upplaga av denna turnering som snabbt har blivit populär.

Nog är vi många som gillar att vi inte längre behöver sova oss igenom helt döda träningsmatcher, utan i stället kan få se Europas bästa landslag göra upp i täta matcher mot varandra, och där det faktiskt ligger någonting i potten.

Ett par lag är dock lite missnöjda i det här skedet, och hade önskat att vara högre upp i stegen. Ryssland och Serbien spelar exempelvis bara på B-nivån, och skulle nog mena att där finns ett eller ett par landslag som inte håller samma klass, men som ändå spelar på A-nivån.

Men det handlar om att förtjäna sin plats högre upp, och det kan vi tänka oss att båda lagen här är ute efter. Nu spelar man mot varandra i premiären. På förhand känns det som att Ryssland och Serbien blir lagen som gör upp om gruppvinsten.

I övrigt fylls gruppen ut av lag som Ungern och Turkiet. Det är två svårbedömda motståndare, och i fallet Turkiet kan det vara ett lag som konkurrerar i toppen. Men det är också ett lag som verkligen kan underprestera.

Hur är motivationen?

Det är inte helt enkelt att veta hur motivationsläget är i de olika landslagen inför det som nu väntar, och med tanke på att det inte heller har spelats någon som helst europeisk landslagsfotboll sedan november månad är landslagen svårbedömda.

Ryssland har som bekant någonting lite större på gång, och spelade stundtals väldigt bra fotboll i EM-kvalet. Därför är man klara för Europamästerskapet, som nu ska till att spelas kommande sommar. Där inleder man för övrigt med mardrömslotten Belgien, dock hemma i Sankt Petersburg.

Serbien å sin sida är inte klara för Europamästerskapet, utan måste först slå ut Norge och sen antingen Skottland eller Israel. Det ska man kunna klara. Räkna med att man ser UEFA Nations League som ett bra sätt att få ordning på sitt nya lagbygge.

Spelbolagen håller Ryssland som knapp favorit, men i våra ögon bör favoritskapet nog vara lite tydligare när man spelar hemma. Som bekant spelar många ryska spelare i den ryska ligan, som har varit igång ett tag. Det är en fördel.

Ryssland draw no bet spelas till 1,82 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Ryssland draw no bet
Odds: 1,82
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:45, torsdag 3 september
TV: 
Stream: